Manchester Unitedin entinen puolustaja Patrice Evra muistuttaa joukkueen nykyisiä pelaajia siitä, että kukaan ei ole seuraa isompi.

Vuosina 2006-2014 Unitedissa pelannut ranskalaispakki Evra, 38, muisteli seuran podcastissa aikaansa Manchesterissa ja jakoi vinkkejä nykyisille punapaidoille sekä potentiaalisille hankinnoille.

– Manchester Unitedissa ei pelata itsensä puolesta.

– Kun pelaajat tulevat tähän seuraan, heidän on opittava tuntemaan seuran jokainen työntekijä. Se on todella tärkeää. Sille ei ole mitään tekosyitä. Kannattaa vain tehdä niin kuin minä ja katsoa DVD:itä.

Toissa vuonna uransa lopettanut Evra kertoi, miten Manchester Unitedin legendamanageri Sir Alex Ferguson läksytti kerran joukkuetta, kun pelaajat eivät jääneet tervehtimään kannattajia kesän harjoituskiertueella.

– Olimme kerran todella väsyneitä ennen kuin nousimme bussiin. Olen nyt rehellinen, ja ulkona oli faneja jonottamassa.

– Me pelaajat ajattelimme, että jos yksikään ei anna nimikirjoituksia, niin kenenkään ei tarvitse antaa. Joten me kaikki menimme suoraan bussiin. Sitten minä katsoin ikkunasta ja näin Sir Alex Fergusonin jakamassa nimikirjoituksia joka ikiselle kannattajalle. Hän antoi niitä ainakin 45 minuutin ajan. Minä sanoin jätkille, että me olemme mennyttä, kun hän nousee bussiin.

– Sitten hän tuli ja antoi meidän kuulla kunniamme. ”Keitä te helvetti olkoon luulette olevanne!? Nuo ihmiset maksavat teidän palkkanne. Nuo ihmiset ovat tulleet katsomaan teitä. Nyt menette alas antamaan nimikirjoituksia”. Ja meidän oli annettava nimikirjoitus jokaiselle. Mutta sellainen mentaliteetti seurassa on.