Ranskalaislehti L’Équipe kirjoitti aiemmin, että Neymar ja Kylian Mbappé pysyvät Paris Saint-Germainissa siitä huolimatta, että La Ligan huippuseurat Barcelona ja Real Madrid ovat kiinnostuneita pelaajista.

Mbappén on puhuttu olevan mahdollisesti matkalla Madridiin. Neymarin tiedetään olevan halukas palaamaan Barcelonaan, josta hän siirtyi Pariisiin vuonna 2017 ennätyksellisellä 222 miljoonan euron summalla.

L’Équipen mukaan tämänhetkiset koronaviruksen luomat epävarmuustekijät pitävät pelaajat kuitenkin Ranskassa. Neymarin entinen agentti Wagner Ribeiro kertoi Fox Sportsille uskovansa, että Neymar pysyy Pariisissa.

− Uskon Neymarin pysyvän Pariisissa, koska siirtomarkkinat ovat erilaiset. Jalkapallon talouspuoli muuttuu, Ribeiro pohti.

Neymaria on viety vahvimmin Kataloniaan, mutta Ribeiro vahvisti, että myös Madridista on osoitettu aiemmin kiinnostusta brassitähteä kohtaan.

− Olen ollut Madridissa useita kertoja siitä syystä, että seuran puheenjohtaja Florentino Pérezin aikomuksena on ollut hankkia Neymar. Olin viime toukokuussa hänen työhuoneessaan ja hän kertoi toiveestaan saada Neymar, Ribeiro paljasti.

Lähde: AS