Huuhkajien keskikenttäpelaaja Petteri Forsell tunnetaan erityisesti tulisesta laukauksestaan ja oivaltavista syötöistään, mutta tiesitkö, että Kokkolan kasvatilla on myös rimmailu hallussa?

Forsellin, 29, edustama puolalaisseura Korona Kielce latasi maanantaina sosiaalisen median tileilleen videon, jossa Suomen maajoukkuepelaaja vastaa Hot 16 Challengeen.

Kampanja kertoo verkkosivuillaan, että se sai alkunsa kuusi vuotta sitten, kun räppärit ja muut artistit haastoivat toisiaan kirjoittamaan räp-säkeistön 72 tunnissa. Tällä kertaa haasteella pyritään keräämään rahaa koronaviruksen vastaiseen taisteluun.

Hot 16 Challengen sivujen mukaan haasteen aihetunnisteella varustetut videot ovat keränneet YouTubessa jo yli 375 miljoonaa näyttökertaa. Ilmiö on räjähtänyt käsiin varsinkin Puolassa, mutta se on levinnyt myös Euroopan ulkopuolelle.

Forsell räppää Korona Kielcen videolla ensin puolaksi ja sitten suomeksi.

Korona Kielce

@Korona_Kielce
🎥 Petteri Forsell w #Hot16Challenge2 po polsku i fińsku! 😎 "Rzuty wolne, rymy wolne, ze wszystkim daje radę, ja się nie poddaję, idź za tym przykładem". To trzeba zobaczyć!

Wideo👇
youtu.be/2hwzorqv2h0

”Moi oon Petteri
tai Piotrek
jos niin haluaa

Riimit löytyy päästä
puhuttiin sit suomea tai puolaa

Nyt asun Kielcessä
ja kaikki tääl tietää koronan
siis sen keltapunaisen voiman
eikä se kuuluisa virus

Nää kaikki on mus
vapaapotkut
vapaat riimit
en anna periks
pue sinäkin päälle periksiantamattomuusliivit

Ja tästä lähtee terveiset
kiitos kaikki sairaanhoitotiimit”

Videon päätteeksi Forsell haastaa rimmailemaan jääkiekkovalmentaja Tomasz Valtosen, entisen joukkuekaverinsa Jonathan de Amon ja urheilutoimittaja Krzysztof Marciniakin.