Neymarin paluu Barcelonaan on ollut yksi jalkapallon siirtomarkkinoiden kestohuhuista. Toistaiseksi brassitähti on yhä Paris Saint-Germainin mies, mutta Barcelona haluaisi Neymarin ja Neymar haluaisi Barcelonaan.

Siirtoa kuitenkin vaikeuttaa nykyinen koronavirustilanne, joka on luonut siirtomarkkinoille runsaasti epävarmuutta. PSG maksoi tunnetusti Neymarista kesällä 2017 peräti 222 miljoonan euron maailmanennätyssumman.

Samanlaisia rahamääriä tuskin liikkuu jatkossa pelaajasiirroissa ainakaan hetkeen. Pariisilaisseura ei halua luopua halvalla Neymarista, joten näyttää siltä, että supertähden siirto Barcelonaan on vielä monen mutkan takana.

Näin asian näki myös Barcelonan päävalmentaja Quique Setién italialaislehti Gazzetta dello Sportin mukaan.

− 222 miljoonaa euroa hänestä? Ei, en usko, että kukaan voi käyttää nyt niin paljon rahaa, Setién sanoi.

− Ja pienemmät seurat taistelevat pitääkseen päänsä pinnan yläpuolella. Monet elivät ihan rajoilla, ja kun kriisi tuli, ovat ne nyt pahoissa vaikeuksissa. Jalkapallo ei pysynyt hallinnassa, Setién lisäsi.

Juventuksen Miralem Pjanić on myös yksi Barcelonaan huhutuista pelaajista. Setién kertoi olevansa tietämätön bosniaherzegovinalaisen pelaajan mahdollisesta siirrosta Kataloniaan.

− Pjanić on toinen hyvä pelaaja, mutta tällä hetkellä on riskialtista puhua siirtomarkkinoista, Setién muistutti.