Tulikuumat Dortmund-tähdet Bundesliiga-tarjonnan starttaavassa Ruhrin derbyssä: ”Aivan mahtavaa päästä seuraamaan kaksikon pelaamista!”

© Kuva: Getty Images

Tulevana viikonloppuna uudelleen starttaava Bundesliiga saa osakseen ainakin hetkeksi koko jalkapalloilevan maailman huomion. Lauantaina kello 16.30 Suomen aikaa alkavan kierroksen yhdeksi otteluksi on vielä aikataulutettu kuuluisa Ruhrin derby.

Isäntäjoukkue Borussia Dortmund on liigassa toisena, ja vierailija Schalke 04 kuudentena. Kotijoukkueen riveistä löytyy Bundesliigan kuumimpia nuoria pelaajia: Erling Braut Håland ja Jadon Sancho.

– Tämä teinikaksikko on löytänyt yhteisen kemian välittömästi. Ennen koronataukoa Marco Reus loukkaantui, mutta tämä kaksikko on ollut ihan järjettömän hyvä yhdessä! Ehdimme heitä hetken seurata ja tuntui siltä, että ottelusta toiseen nämä herrat löytävät paremmin toisensa, hehkuttaa Viasatin selostaja Tero Kainulainen Suplan Week of Football -podcastissa.

Håland mätti ennen taukoa kahdeksassa ottelussa yhdeksän maalia. Sancho on tehnyt kauden aikana 14 maalia ja antanut 15 maalisyöttöä. Hän on ensin mainitussa tilastossa koko Bundesliigassa kolmantena ja jälkimmäisessä toisena.

– Molemmat ovat hyvin juoksuvoimaisia ja taitavia ja kykeneviä maalintekoon. Tuon kaksikon pelaamista on aivan mahtavaa päästä seuraamaan tässä kevään aikana! Toivotaan, että he ovat pysyneet kunnossa ja pitäneet sen vireystilan yllä, Kainulainen sanoo.

Dortmund jatkaa kautta vain neljän pisteen päässä liigaa johtavasta Bayern Münchenistä.

– Jos tuo kaksikko pystyy toimittamaan palloa maaliin siihen tahtiin, mitä ehdimme alkuvuodesta nähdä, niin on selvää, että silloin Borussia Dortmund on ykköshaastaja Bayern Münchenille, edellyttäen että Lucien Favre ja kumppanit ovat keksineet jotain puolustukselle, joka on virhealtis ja arka, niin nostan BVB:n ykköshaastajaksi, sanoo Kainulainen.

Dortmund-Schalke nähdään Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa lauantain studiolähetyksen ensimmäisenä otteluna. Studio alkaa kello 16.

Week of Football -podcast löytyy Suplasta.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille