Uskoisitko itse tätä todeksi? – Aki Riihilahti kertoi käsittämättömän tarinan Elton Johnista: ”Oliko illaksi jotain tekemistä?”

© Kuva: Getty Images

− Oliko illaksi jotain tekemistä? Kaverilla oli eräs pakollinen tapahtuma, johon hän ei halunnut mennä yksin.

Näillä sanoilla alkoi Aki Riihilahden uran yksi erikoisimmista illoista 2000-luvun alussa. Crystal Palacessa tuolloin pelannut suomalainen ei yhtään tiennyt, mihin oli lähdössä, kun hänen pelaaja- ja musiikkiagenttina toiminut kaverinsa kysyi Riihilahtea illanviettoon.

Riihilahti kertoi uransa erikoisimman tarinan Valavuori LIVE -ohjelmassa. Tarina jatkui Stockwellin metroasemalta, johon Riihilahti saapui sovitusti tapaamaan ystäväänsä.

Riihilahden kaveri saapui paikalle kuitenkin limusiinilla, jonka kyydissä oli legendaarinen, Rock and Roll Hall of Fameen kuuluva laulaja-säveltäjä Elton John.

− Menimme limusiinilla kaverini ja Elton Johnin kanssa Robbie Williamsin yksityiskeikalle. Istuimme keikalla kolmistaan ja Robbie Williams lauloi. Koin, että minä en tähän kuulu, Riihilahti muisteli.

Riihilahti jatkoi tarinaa kertomalla, että lavalla oli hänen ja kaverinsa mielestä hyvännäköinen viulunsoittaja, jolle kaverukset antoivat muita muusikkoja suuremmat suosionosoitukset.

Homoseksuaaliksi tiedetty Elton John reagoi Riihilahden ja tämän kaverin toimintaan yllättävällä tavalla, jonka Riihilahti yhä muisti. Laulajalla oli kuitenkin pilkettä silmäkulmassa.

− Elton sanoi: ”You heterosexual cunts”. Te heterokusipäät.

− Tämä on tarina, jonka voin kertoa, mutta kukaan ei sitä usko. Tai sitten minua pidetään heteroseksuaalisena mulkerona. Mutta nyt se on kerrottu, Riihilahti sanoi.

Lähteenä on käytetty tätä Ilta-Sanomien juttua.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.