Entinen Playboy-malli osti jalkapalloseuran miljoonalla eurolla – 21-vuotiaasta tyttärestä tulossa maan nuorin seurajohtaja

© Kuva: Getty Images

Vuonna 2015 perustettu romanialainen FC Hermannstadt siirtyy uuteen omistukseen, kun entinen Playboy-malli sekä muun muassa Adrian Mutun agenttina työskennellyt Anamaria Prodan osti seurasta puolet.

Jalkapalloagenttina työskentelevä Prodan maksoi romanialaismedioiden mukaan osuudestaan noin miljoona euroa. Seura oli ajautunut taloudelliseen ahdinkoon, eikä pelaajille ollut maksettu palkkoja viimeiseen neljään kuukauteen.

Hermannstadt on Romanian 14 joukkueen pääsarjassa tällä hetkellä sijalla yhdeksän, kun sarja on jakautunut jo ylä- ja alaloppusarjaan. Romanian pääsarjan on määrä käynnistyä koronapandemian auheuttaman tauon jälkeen uudelleen 12. kesäkuuta. Liigan kaksi viimeistä seuraa putoavat suoraan ja kolmanneksi viimeinen joukkue karsii sarjapaikasta.

Prodan haluaa uudistaa seuran toimintakulttuurin kokonaan. Hän haluaa parantaa pelaajien asemaa ja seuran olosuhteita.

– Haluan tehdä historiaa ja tulen tekemäänkin! Tärkeintä nyt on säilyttää joukkue liigassa, ja näette sitten, millaisia esityksiä saamme aikaiseksi ensi kaudella, Prodan kertoi romanialaiselle GSP:lle.

Prodan on aiemmin toiminut eri seurojen johtotehtävissä. Hermannstadtissa hän haluaa nostaa johtotehtäviin 21-vuotiaan tyttärensä Rebeccan, josta tulisi Romanian nuorin seurajohtaja. Prodanin aviomies on entinen jalkapalloilija ja nykyinen valmentaja Laurențiu Reghecampf, joka edusti peliurallaan muun muassa Romanian suurseuraa FC Steaua Bukarestia sekä saksalaista FC Kaiserslauternia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.