© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti – HJK: Klubi vetoihin heti avauskierroksella

Veikkausliiga
FC Lahti – HJK
Keskiviikko 01.07. klo 18:30

Veikkausliiga alkaa pitkän odotuksen jälkeen! Kesäkuun puolella on ehditty potkimaan jo alempia sarjoja ja Suomen Cupia, mutta keskiviikkona saadaan pääsarja viimein tulille. Avauskierroksen nostona toimii FC Lahden ja HJK:n välinen ottelu. Kaikkiaan keskiviikkona otellaan viidellä paikkakunnalla.

FC Lahti selvisi Cupissa puolivälieriin, mutta siinä joukkue oli FC Interiä vastaan täydellinen vastaantulija. Lahdella oli ottelussa paikkansa, mutta joukkueen alakerta oli todella haavoittuvainen taitavien turkulaishyökkääjien käsissä. Ilir Zenelin prässitaktiikka näyttää olevan ainakin tässä vaiheessa hieman hasardiherkkä. Alakerta ei kestä ihmeellisiä poissaoloja, joten Kari Arkivuon ja Mikko Viitikon pelikunnot ovat todella tärkeässä asemassa.

HJK teki täksi kaudeksi jättisatsaukset ja jälki on ollut tasaisen komeaa. Toni Koskelalla on käsissään sen luokan materiaali, että mikä muu tahansa kuin mestaruus olisi giganttinen pettymys. Taso on myöskin leveä – penkille riittää myös laatua, joka on tiheällä tahdilla pelattavan kauden aikana suuri etu. Tähän otteluun etua tuo lisäksi päivän lepoetu, sillä HJK pelasi voitollisen Haka-ottelun cupissa jo lauantaina.

Lyö vetoa ottelusta:

Lähden tähän otteluun Klubin voitto edellä. Oikeastaan kaikki puoltaa vieraita keskiviikkona. Vetomuotona on tasoitusveto, jossa maalin voitolla saa panoksen takaisin. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, HJK -1 kertoimella 1,87.

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.