Helmarien kapteeni, 34-vuotias Tinja-Riikka Korpela on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen englantilaisen Everton FC:n kanssa. Kokenut maalivahti siirtyi Evertoniin kesällä 2019 norjalaisesta Vålerengasta, ja on pelannut liverpoolilaisseurassa hyvän debyyttikauden. Nyt yhteistyö jatkuu siis ainakin kesään 2021.

Everton Women

@EvertonWomen
✍️ l @tinnikorpela has signed a one-year contract extension with #EFC until the end of June 2021.

Korpelan debyyttikauden kohokohdaksi jäi 1-0 -voitto Liverpoolista Merseysiden derbyssä marraskuussa. Suomalainen esitti ottelussa useita erinomaisia torjuntoja.

Aiemmin urallaan muun muassa Bayern Münchenissä pelannut Korpela on esiintynyt Suomen A-maajoukkueessa 93 kertaa. Kaksinkertainen Saksan-mestari on valittu neljä kertaa Suomen vuoden naisjalkapalloilijaksi.

Oululaislähtöinen Korpela liitti jatkosopimustwiittinsä yhteyteen lainauksen ”Kun Everton on koskettanut sinua, mikään ei enää ole entisellään”.

tinja-riikka korpela

@tinnikorpela
📢‼️ Very delighted and super excited to sign one more year with @evertonwomen ✍️💙
I couldn't agree more this quote 👊
#everton #coyb #fawsl #helmarit

Everton sijoittui 12 joukkueen Naisten Superliigassa sijalle kuusi. Korpela piti maalinsa puhtaana 14 ottelussa neljä kertaa.

Kausi jouduttiin keskeyttämään koronaviruspandemian vuoksi, ja 25. toukokuuta päätettiin, ettei sarjaa pelata loppuun. Viikko sitten Englannissa tehtiin päätös, että sarjasijoitukset määritellään pistekeskiarvon perusteella. Näin Helmarien Adelina Engman nousi Chelsean kanssa mestariksi ohi enemmän pisteitä keränneen Manchester Cityn.