Huippufutista tänään ilmaiskanavalla – AC Milan saa tulla ilman Zlatania toimeen

© Kuva: Getty Images

Koronaviruskäyrän loivennuttua riittävästi alkaa jalkapallo palata olohuoneisiimme. Bundesliigassa kausi jatkui jo toukokuussa, Espanjan La Ligassa eilen, ja tänään on Italian vuoro. Serie A -pelien jatkumista saadaan odottaa ensi viikkoon, mutta perjantaina ja lauantaina pelataan jo Italian Cupin välierien toiset osaottelut.

Perjantai-iltana kello 22 on vuorossa ottelu Juventus-AC Milan ja lauantaina samaan aikaan toinen välierä Napoli-Internazionale. Juventus-AC Milan on nähtävissä suorana Yle TV2:ssa ja Napoli-Inter lauantaina Yle Areenassa. Molemmat pelit pelataan ilman katsojia.

Helmikuussa San Sirolla pelattu avausottelu päättyi 1-1 -tasanumeroihin, joten Milanilla on kova työ kaataa Juventus toisessa osassa. Toki tyhjä stadion hyödyttänee etenkin vierasjoukkuetta.

AC Milan joutuu peliin ilman pelikiellossa olevaa ja lisäksi loukkaantunutta Zlatan Ibrahimovicia. Sivussa ovat myös Theo Hernández ja Samu Castillejo.

Juventukselta sivussa ovat luultavasti Gonzalo Higuaín ja Giorgio Chiellini. Sitkeän koronaviruksen potenut Paulo Dybala sen sijaan lienee avauksessa yhdessä Cristiano Ronaldon ja Douglas Costan kanssa.

Italian Cupin finaali pelataan jo ensi keskiviikkona 17.6. Rooman olympiastadionilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.