Hurjavireinen Joel Pohjanpalo: ”Jalka ja kroppa kunnossa – tulosta tulee”

© Kuva: Getty Images

Joel Pohjanpalo on ollut hurjassa maalivireessä koronatauon jälkeisissä otteluissa. HSV pelaa maanantai-iltana Holstein Kieliä vastaan ja mikäli kolme pistettä tulee, nousee HSV maalieron kautta suoran nousijan paikalle.

Yksi HSV:n syömähampaista on nimenomaan vaivoistaan toipunut Pohjanpalo.

– Hyvin menee. Paussi tuli hyvään kohtaan. Nyt on jalka vihdoin kunnossa ja kroppa kunnossa, niin tulosta on alkanut tulemaan, Pohjanpalo kertoi Suplan Bundes-Luke -podcastissa.

Pohjanpalo on tehnyt kolme maalia neljässä viimeisessä pelissä. Monen yllätykseksi ne ovat kaikki tulleet päällä.

– Nyt on kaikki (maalit) päällä tehty. Jostain syystä pallot ovat vaan tulleet päähän. Ei ole jalalla onnistunut tekemään yhtään. HSV on pelannut viime aikoina viihdyttävää peliä – verkko on heilunut molemmissa päissä.

– Kolme ekaa peliä pelasimme varmaan parasta futista, mitä olemme pelanneet koko kaudella. Kolme parasta peliä, mutta tulosta ei tullut. Viime pelissä pelasimme varmaan huonoimman pelin pitkään aikaan – ja voitto tuli, Pohjanpalo ihmetteli.

– Vähän tyhmästi ollaan päästetty kaveri mukaan, Pohjanpalo kertoi Bundes-Lukessa.

HSV:n ja Holstein Kielin välinen ottelu nähdään illalla V Sport jalkapallon ja Viaplayn kanavilla. Ottelu alkaa 21.30. Pohjanpalon onnistuminen olisi varmasti suomalaisille jalkapallofaneille iloinen asia, sillä viikonloppu ei ollut muuten suomalaisittain kovin ruusuinen.