Italian maajoukkuepelaaja ryöstöyrityksen kohteena – taltutti ryöstäjät paljain käsin

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

AS Roman tähtipelaaja Bryan Cristante joutui ryöstöyrityksen uhriksi ollessaan ajelulla Roomassa perjantaiaamuna. Cristante oli pysähtyneenä liikennevaloihin lähellä Stadio Olimpicoa, kun kaksi ryöstäjää yritti tunkeutua hänen Porscheen sisälle.

Toinen ryöstäjistä yritti viedä Cristantelta Rolexin ranteesta, mutta hän antoi nyrkkiensä puhua. Ryöstäjä putosi tonttiin lyönnin voimasta, ja molemmat pakenivat paikalta skootterilla.

Kaksi lähistöllä ollutta siviilipoliisia huomasivat välikohtauksen, mutta ryöstäjäkaksikon onnistui liueta maisemista ennen kuin nämä ehtivät puuttua tilanteeseen.

– Kello oli 10.30 ja olin autossani odottamassa valojen vaihtumista. Yhtäkkiä joku tyyppi kypärä päässään yritti tunkeutua autooni, tarttui ranteestani ja koitti viedä kelloni, Cristante kertoo Il Messaggero -lehdelle.

– Reagoin lyömällä hänen kypäräänsä kahdesti, mikä halkaisi visiirin. Ryöstäjä kaatui maahan, ja huomasin, ettei hän tiennyt mitä tehdä, ennen kuin tämän partneri saapui skootterilla ja he ajoivat pois.

Cristante on tällä kaudella esiintynyt 21 ottelussa Roman paidassa. Kausi on hänelle toinen pääkaupungin ylpeydessä hänen saavuttua alunperin lainasopimuksella Atalantasta kesällä 2018. Cristanten Roma kohtaa ensimmäisessä ottelussa koronatauon jälkeen Sampdorian ensi keskiviikkona.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!