Lukas Hradecky: ”Robert Lewandowskia ei yksin nollata – tarvitaan jumalan siunausta”

© Kuva: Getty Images

Leverkusenilla on lauantaina edessään todellinen testi. Vastassa on Bayern München, todennäköinen tuleva mestari. Lauantain V Sport jalkapallon ja Viaplayn pääottelussa nähdään, pystyykö Leverkusen pysäyttämään Bayernin ja Lukas Hradecky Robert Lewandowskin.

– Ei sitä ainakaan yksi nollata. Kyllä sitä vaaditaan, niin kuin viimeksi vierasvoitossa, jopa jumalan siunausta. Toivottavasti pelistä ei tule niin yksipuolinen kuin Münchenissä, mutta himassa olemme olleet hyviä. Kaivataan nappipeliä jokaiselta, Hradecky ennakoi Suplan uusimmassa Bundes-Luke -podcastissa.

– Olemme hyvässä iskussa ja pystymme Bayernin lyömään. Ainakaan pelokkaalla pelityylillä niitä ei voita. Kyllä me lähdetään ihan Leverkusenin peliä pelaamaan. Toivottavasti pystymme ne pallonhallinnalla lyömään.  Meillä on kuitenkin nopeita jätkiä, jotka linjan taakse yrittää kirmata. Pystypalloja tullaan viljelemään. Bayern lähtee otteluun suosikkina – kuten käytännössä aina. Leverkusen on pelannut erinomaisesti korona-tauon jälkeen yhtä notkahdusta, Wolfsburg -tappiota, lukuun ottamatta.

Ottelu alkaa kello 16.30, mutta Viaplay studioineen aloittaa jo 16.00. Illan toisessa pääottelussa kohtaavat Dortmund ja Hertha Berlin.