Huuhkajien keskikenttäpelaaja Petteri Forsell teki jo kolmannen maalinsa viimeiseen viiteen peliin Puolan Ekstraklasassa. Suomalaistaiturin upea vapaapotku ei kuitenkaan pelastanut Korona Kielceä tappiolta perjantai-iltana.

Forsell, 29, tykitti pallon maaliverkon perukoille yli 25 metristä tasoittaakseen lukemat 1-1:een Górnik Zabrzea vastaan. Korona siirtyi hetkeä myöhemmin 2-1-johtoon, mutta viime hetkien sulaminen koitui joukkueen kohtaloksi ottelun päätyttyä 2-3-tappioon.

Voit katsoa maalin allaolevasta videosta. Jos twiitti ei aukea, klikkaa tästä.

CANAL+ SPORT

@CANALPLUS_SPORT
ALEŻ BOMBA 😍Peteri Forsell fantastycznie przymierzył, ale @Korona_Kielce nie wywiozła z Zabrza nawet punktu...

Zobaczcie #AkcjaMeczu #GÓRKOR ⬇⬇⬇

Forsell, joka tunnetaan parhaiten hänen kuolettavista vapaapotkuistaan, sai myös reilusti kehuja osumansa jälkeen. Häntä ylistettiin Twitterissä sekä maailman, että Euroopan parhaaksi vapaapotkuspesialistiksi.

– Forsell on maailman paras vapaapotkujen antaja, kirjoitti eräs fani.

Michał Zubrzycki

@MichalZubrzycki
Forsell is the best free-kick taker in the world. #Ekstraklasa

– Uskaltaisin jopa sanoa, ettei Euroopassa ole yhtäkään pelaajaa joka osaisi laukoa vapaapotkuja kaukaa paremmin kuin Petteri Forsell. Ne ovat erinomaisia, kirjoitti toinen.

Kamil Kosowski

@kamilkosowski55
Zaryzykuje stwierdzenie, że nie ma w Europie piłkarza lepiej uderzającego rzuty wolne z dalszej odległości niż Petteri Forsell 💪⚽ Jest znakomity 👑

– Jos Cristiano Ronaldolla olisi Petteri Forsellin jalka, hän olisi täydellinen pelaaja, kolmas vertasi.

Rafał Gałązka

@RafiLKS23
Gdyby Cristiano Ronaldo miał tak ułożoną nogę jak Petteri Forsell, byłby graczem kompletnym 🙄

Korona on tappionsa myötä entistä suuremman putoamisuhan alla. Alaloppusarjaan jäänyt joukkue majailee vielä toistaiseksi pudotusviivan yläpuolella, mutta voitolla Arka Knydia voi tänään loikata Koronan ylitse.

Puolan pääsarjassa pelaava Santeri Hostikka on myös sunnuntaina vauhdissa, kun hänen joukkueensa Pogon Szczecin kohtaa Lechia Gdanskin kello 13:30 yläloppusarjan avauskierroksella. Suomalaislaituri teki viime ottelussa kauden avausmaalinsa samaa vastustajaa vastaan.