Maajoukkuepuolustaja Juha Pirinen löysi seuran Slovakiasta

© Kuva: Juha Tamminen
Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Huuhkajien laitapuolustaja Juha Pirinen jatkaa pelaajauraansa slovakialaisessa AC Trencinissä. Pirinen allekirjoitti Trencinin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Seura tiedottaa sopimuksesta kotisivuillaan.

28-vuotias Pirinen pelasi viime kauden Norjassa, Simo Valakarin valmentamassa Tromsøssä. Pirinen pelasi kauden aikana 29 ottelua ja teki kaksi maalia. Kausi kuitenkin päättyi Tromsøn putoamiseen pääsarjasta, ja niinpä Pirisellä oli edessään uuden seuran etsintä.

Tromsøn neljästä suomalaisesta on nyt lähtenyt jokainen. Onni Valakari siirtyi Kyprokselle Pafos FC:n joukkueeseen, Robert Taylor Norjan pääsarjaseura SK Branniin. Simo Valakarin Tromsø irtisanoi kevään aikana.

Tromsø kuvailee tiedotteessaan Piristä ”huumorin levittäjäksi, jota tullaan kaipaamaan pukukopissa.”

Pirinen oli mukana myös Huuhkajien menestyksekkäässä EM-karsintaprojektissa pelaten karsintojen aikana kolmessa ottelussa. Kaikkiaan Hakan kasvatti on pelannut 18 A-maaottelua. Suomessa hän on pelannut Hakan lisäksi MyPa:ssa, Tampere Unitedissa, HJK:ssa ja RoPS:ssa. Tromsø oli hänen ensimmäinen seuransa ulkomailla.

AS Trencinillä on kautta 2019-2020 jäljellä enää kaksi ottelua. Loppusarjoja lyhennettiin koronatauon takia viidellä kierroksella vaihtamalla kaksiosaiset sarjat yksiosaisiksi. Trencin tulee sijoittumaan alemman loppusarjan ensimmäiseksi, ja jatkaa pääsarjassa ensi kaudellakin. Trencinin kokonaissarjasijoitus on siis seitsemäs.

Slovakian mestaruudet Trencin voitti peräkkäisillä kausilla 2014-2015 ja 2015-2016. Pirinen on joukkueen ensimmäinen uusi pelaaja tulevalle kaudelle.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!