Mario Balotelli on saamassa lähtöpassit Bresciasta – ”Jos häntä käskee tekemään jotain, hän tekee juuri päinvastoin”

© Kuva: Getty Images

Italialaismedian mukaan Serie A:ssa pelaava Brescia aikoo purkaa hyökkääjä Mario Balotellin sopimuksen.

Balotelli, 29, allekirjoitti viime kesänä kolmen vuoden sopimuksen kotikulmiensa seuran kanssa. Brescia palasi täksi kaudeksi pääsarjatasolle lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Lehtitietojen mukaan Balotelli ajautui riitaan Brescian presidentin Massimo Cellinon kanssa, kun hän ei saapunut harjoituksiin Italian koronavirustoimien hellitettyä. Tiettävästi hän on jättänyt tulematta harjoituksiin jo useampana päivänä. Balotellille tarjottiin yhteisymmärrykseen perustuvaa sopimuksen purkua, mutta italialaishyökkääjä ei siihen suostunut. Niinpä Brescia lähetti hänen asianajajalleen kirjeen, jossa se kertoi, että Balotellin sopimus päätetään.

Balotelli on pelannut tällä kaudella 19 ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia. Brescia on Serie A:ssa vihoviimeisenä, kun 12 kierrosta on pelaamatta. Italian pääsarja on ollut koronaviruksen takia keskeytettynä maaliskuun 9. päivästä lähtien, mutta se on jatkumassa 20. kesäkuuta.

– Minä ajattelin aina, että Balotelli tuntisi olonsa kotoisaksi kotikaupunkinsa seurassa, mutta olin väärässä, kommentoi Cellino SID:n haastattelussa.

– Mario elää omien sääntöjensä mukaan. Jos häntä käskee tekemään jotain, hän tekee juuri päinvastoin.

Brescian päävalmentajan Diego Lópezin mukaan Balotelli ei ole osallistunut edes joukkueen videopalavereihin.

– Totuus on, että joukkue valitsi oman polkunsa ja Mario omansa. Hän ei osallistunut edes videokokouksiin. Uskon, että jokainen on vastuussa omasta kohtalostaan. Kaikki on hänestä itsestään kiinni.

Balotelli on aiemmin ammattilaisurallaan edustanut italialaisia Lumezzanea, Internazionalea ja AC Milania, englantilaisia Manchester Cityä ja Liverpoolia sekä ranskalaisia OGC Niceä ja Marseillea. Italian A-maajoukkueessa hän on pelannut 36 ottelua ja tehnyt 14 maalia.

Brescian nuori tähtipelaaja Sandro Tonali ei pidä Balotellia hukattuna lupauksena, mutta hän myöntää, että ottaa kentän ulkopuolella ennemmin mallia muista joukkuekavereistaan.

– Pidänkö häntä hukattuna lahjakkuutena? En. Kun katson häntä, niin pysähdyn miettimään, kuinka lahjakas pelaaja hän, kommentoi Tonali, 20, Gazzetta dello Sportille.

– Harjoituksissa hän tekee asioita, joihin vain harva pystyy. Miksi hän olisi ”hukattu” [lahjakkuus]? Hän on pelannut isoissa seuroissa, tehnyt paljon maaleja ja voittanut mestaruuksia.

– Hän rakastaa meitä joukkueen nuoria pelaajia. Hän on 30, joten hän on yksi vanhemmista pelaajista. Hän antaa meille neuvoja, vähän kuin isän roolissa.

– Hän voi antaa meille kentällä tuhansia neuvoja. Hän on yksi kokeneimmista pelaajistamme. Kentän ulkopuolella otan ehkä enemmän oppia [Daniele] Gastaldellolta tai [Daniele] Dessenalta.

Bresciassa Balotellin joukkuekavereita ovat myös Suomen A-maajoukkueen Jesse Joronen ja Simon Skrabb.

Lähteet: The Guardian, Sky Sports, Transfermarkt, Football Italia


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!