No nyt ei kunnianhimoa puutu! Ajaxin nuori lupaus haluaa todistaa arvonsa: ”Kenestäkään laitapakista ei ole maksettu yli sataa miljoonaa euroa”

© Kuva: Getty Images

Ajaxissa pelaava 19-vuotias laitapuolustaja Sergiño Dest ei pelännyt puhua tavoitteistaan alankomaalaisen NOS Jeugdjournaalin haastattelussa.

Dest on yksi futismaailman lupaavimmista lahjakkuuksista, ja häntä viedään huhuissa Euroopan suurimpiin seuroihin.

− Haluan olla maailman kallein laitapakki, sillä se osoittaa sen, että on yksi maailman parhaista. Haluan maksaa yli 50 miljoonaa euroa. Kenestäkään laitapakista ei ole maksettu yli sataa miljoonaa, Dest uhkui.

Dest on sanonut olevansa Barcelonan fani, mutta hän ei välttämättä päädy juuri katalonialaisseuraan. Yhdysvaltain maajoukkueessa jo kolme ottelua pelanneella Destillä on mielessä jokunen huippupelaaja, joiden kanssa hän haluaisi samaan seuraan.

− Haluan pelata Kylian MbappénCristiano RonaldonLionel Messin tai Neymarin kanssa. Aika näyttää, käykö tämä toteen, mutta se on hyvin mahdollista, Dest sanoi.

Bayern Münchenin on ainakin raportoitu olevan Destin kintereillä. Destin mukaan hän ei ole vielä kuitenkaan tehnyt seuravalintaa.

− On paljon huhuja. En ole päättänyt mitään sellaista, että menisin Bayern Müncheniin. En ole sanonut oikein mitään. Minusta ollaan kiinnostuneita eri seuroissa, mutten tiedä, jätänkö Ajaxia.

Eredivisien nuori tähti edustaa maajoukkuetasolla Yhdysvaltoja, vaikka olisi voinut valita myös Alankomaat.

− Valitsin USA:n, koska olen pelannut siellä nuorisojoukkueissa. Kaikilla voi olla oma mielipiteensä valinnasta, mutta se oli minun päätökseni. Ja jos se osoittautuukin huonoksi valinnaksi, niin minä olen se, joka sen valinnan kanssa elää, Dest muistutti.

Lähde: ESPN


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.