21-vuotias suomalaismaalivahti Will Jääskeläinen on solminut seurajoukkueensa Crewe Alexandran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Crewe tiedotti samalla peräti kuuden nuoren pelaajansa jatkopahveista.

Pikkuhuuhkajienkin maalia vartioiva Jääskeläinen siirtyi Creween jo kesällä 2017, mutta kiersi ensimmäisinä kausinaan lainapesteillä alemmilla sarjatasoilla. Tällä kaudella suomalainen löi toden teolla läpi. Hän pelasi Englannin Kakkosliigassa ja FA Cupissa yhteensä 39 ottelua, ollen siis joukkueensa suvereeni ykköstorjuja. Maaleja Jääskeläisen selän taakse tehtiin 46.

Jääskeläinen pelaa ensi kaudella uudella sarjatasolla, sillä Crewe nousi Englannin kolmannelle sarjaportaalle Ykkösliigaan. Kakkosliigan kausi jäi koronaviruspandemian vuoksi kesken. Crewe oli keskeytyshetkellä sarjakärjessä, mutta sijoitukset päätettiin viime viikon tiistaina määritellä pistekeskiarvon mukaan. Silloin Crewe putosi sarjan kakkoseksi, mutta sekin sija riitti varmistamaan Ykkösliigaan nousun.

Willian Jääskeläisen isä on Huuhkajien pitkäaikainen maalivahti Jussi Jääskeläinen.

Crewe Alexandra

@crewealexfc
✍ | We are delighted to announce the following players have agreed to extend their stay with the club.

▫ Will Jaaskelainen
▫ @__tj2
▫ @ReganGriffiths
▫ @DaveRichards_
▫ Tyreece Onyeka
▫ @Nathanwo_

#CreweAlex

crewealex.net/news/2020/june…