La Liga
Real Sociedad – Osasuna
Sunnuntai 14.06. klo 23:00

Sunnuntaina La Ligan vetoluupille otetaan iltamyöhään pelattava ottelu Real Sociedadin ja Osasunan välillä. Real Sociedad pelasi ennen taukoa hienoa futista ja se onkin sarjataulukossa neljäntenä. Osasuna on puolestaan taulukon puolessavälissä ja matkaa sekä europaikoille että putoamisviivalle on rutkasti. Nämä ovat lähtökohdat tauolta palatessa.

Real Sociedad voitti ennen taukoa neljä viidestä viimeisestä ottelustaan. Norjalainen lainamies Martin Ødegaard on toiminut San Sebastiánin ylpeyden luovana kapellimestarina ja jälki on ollut hyökkäyspäässä sangen tuhoisaa. Myös Mikel Merino sekä Mikel Oyarzabal ovat olleet tärkeitä osasia Sociedadin palapelissä. Tauon aikana sairaustupa on tyhjentynyt ja tällä hetkellä Ander Guevara on ainoa epäilyksenalainen pelaaja.

Osasunan kauden alku oli hyvä, mutta joukkue hiipui kauden mittaan ja tauolle jäätiin hyvinkin haaleissa tunnelmissa. Tauolta saapuu hieman yllättäen sangen siipirikkoinen joukkue, sillä esim. paras maalintekijä Chimy Avila on loukkaantuneena. Rubén Garcia kärsii pelikieltoaan ja useamman pelurin pelikunto selviää vasta pelipäivänä. Näin paljoa ei koville isännille olisi oikein varaa antaa eteen.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelussa on syytä lähteä kotivoitosta, vaikka tutut tarinat tauon jälkeisestä arvaamattomuudesta ja kotiedun pienenemisestä onkin syytä muistaa. Kaikki muu puhuu isäntien puolesta, joten vetosuositus on Real Sociedad voittaa ottelun kertoimella 1,69.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS