Valioliiga
Southampton – Arsenal
Torstai 25.06. klo 20:00

Torstaina Valioliiga viihdyttää meitä kolmen ottelun voimin ja nosto otetaan Southamptonin ja Arsenalin välisestä ottelusta. Arsenal on ollut tauon jälkeen vaikeuksissa, kun taas alemmassa keskikastissa kolmen pisteen päässä oleva Southampton avasi pelin tyylipuhtaasti putoamaan tuomitun Norwichin vieraana. Nyt haetaan viimeisiä pisteitä, jotka varmistavat lopullisesti sarjassa säilymisen.

Southampton oli paluuottelussa selkeästi Norwichia vahvempi ja pisteet tulivat 0-3 voiton jälkeen täysin ansaitusti. Joukkueen syömähammas on epäilemättä Danny Ings, joka viimeisteli Kanarialintuja vastaan jo sarjakauden 16. maalinsa. Ralph Hasenhüttl kokeilee prässipelin toimivuutta seuraavaksi Arsenaliin ja manageri voi olla tyytyväinen myös kokoonpanotilanteeseen: Moussa Djenepo kärsii pelikieltoaan ja Shane Longin pelikuntoa arvioidaan vielä torstain aikana.

Mikel Artetan ohimoille puolestaan kertyy lisää harmaita hiuksia, sillä huonosti tauon jälkeen pelanneen Arsenalin sairaustupa täyttyy täyttymistään. Viime ottelussa maalivahti Bernd Leno kannettiin kentältä polvivamman seurauksena. Lisäksi keskuspuolustuksen järjestely on nykymiehillä vaikeaa ja Granit Xhakaa on keskikentällä ikävä. Lukuisat loukkaantumiset heikentävät oleellisesti vieraiden iskukykyä, eikä torstain ottelusta ole tulossa helppo.

Lyö vetoa ottelusta:

Markkinat pitävät Southamptonia pikkusuosikkina illan ottelussa. Tähän on helppo yhtyä – itse asiassa isäntien suosikkiasema on todellisuudessa vielä suurempi. Niinpä vetosuosituksena tarjoillaan hyvillä mielin kotivoittoa: Southampton voittaa ottelun kertoimella 2,60.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mukava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS