Muutaman viikon ajan Saksan Bundesliiga oli ainoa merkittävä eurooppalainen pääsarja, jossa jalkapalloa pelattiin koronavirustauon jälkeen. Viime viikonloppuna Bundesliiga sai kuitenkin valtavasti seuraa, sillä pelit jatkuivat nyt myös muun muassa Tanskassa, Puolassa, Virossa, Tshekissä ja Itävallassa.

Yksi sarja, jossa pelit jatkuivat lauantaina, oli Ukrainan Valioliiga. Ukrainassa pelattiin lauantaina kolme ottelua, mutta heti sunnuntaina seurasi ensimmäinen takaisku. Sunnuntainkin ohjelmassa oli kolme peliä, mutta yksi niistä – Karpaty Lvivin ja Mariupolin välinen kohtaaminen – jouduttiin perumaan uusien koronavirustartuntojen takia.

Uusia COVID-19-tartuntoja todettiin sekä Karpaty Lvivin pelaajilla että valmennusryhmän jäsenillä. Niinpä ottelu siirrettiin myöhempään, toistaiseksi määrittelemättömään ajankohtaan. Molemmat joukkueet pelaavat Ukrainan alemmassa loppusarjassa.

Karpaty Lviv eristi muusta joukkueesta koronapositiiviset jäsenensä. Seuran mukaan heillä ei ole ollut virusoireita. Tänään maanantaina koko joukkueelle tehdään uudet koronavirustestit.