La Liga
Valencia – Levante
Perjantai 12.06. klo 23:00

La Ligan vetopuoli alkoi torstaina osumalla Sevillan voitettua ansaitusti Real Betisin Andalusian derbyssä. Paikallispeliin tartutaan myös perjantaina, sillä Valenciassa kohtaavat tyhjien katsomoiden äärellä Valencia ja Levante. Derby del Turiaa pelattiin ensimmiäisiä kertoja jo 1960-luvulla ja Valencia on perinteisesti ollut näissä peleissä vahvemmilla.

Valencia taistelee europelipaikoista ja seitsemäntenä sarjassa olevilla Albert Celadesin suojateilla on Mestarien liigan paikkaan matkaa neljä pistettä. Valencia ei mitenkään loistanut alkuvuodesta ennen taukoa ja Mestarien liigassakin tuli tyly lähtö Atalantan toimesta. Osasyytä voi tästä vierittää loukkaantumisille, jotka eivät vieläkään ole täysin helpottaneet. Lisäksi Geoffrey Kondogbia lusii pelikieltoaan tässä ottelussa.

Levante on vetänyt kauden hieman yläkanttiin ja on sarjassa turvallisen tuntuisesti 13. sijalla. Levante on perusluokaltaan selkeästi paikallisvastustajaansa kevyempi ja se on myös kuitannut kauden aikana jonkun verran enemmän sarjapisteitä, kuin olisi ansainnutkaan. Tällä kaudella Levante on elänyt pääasiassa hyvin sujuneilla kotiotteluillaan. Viimeiset viisi vierasottelua ovat päättyneet tappioon, mutta derbyssä kotietu luonnollisesti pienenee.

Lyö vetoa ottelusta:

Valencia ei ole täysin vakuuttanut, mutta se on selkeästi vahvempi joukkue, omaa leveämmän materiaalin ja on huippumotivoitunut kurkottelemaan kohti europaikkoja. Tältä pohjalta Los Che on iso suosikki: vetosuositus on Valencia voittaa ottelun kertoimella 1,70.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO