Valioliigamanageri vertaa sarjan uutta tehokeinoa amerikkalaisiin komedioihin: ”En kestä niitä”

© Kuva: Getty Images

Valioliigassa pelaavan Watfordin manageri Nigel Pearson ei ole lämmennyt keinotekoisille yleisöäänille, joita sarjan joukkueilla on tulevina viikkoina mahdollisuus käyttää.

Englannin pääsarja palasi koronaviruspandemian aiheuttamalta tauolta keskiviikkona, mutta ottelut pelataan tartuntojen välttämiseksi suljettujen ovien takana. Valioliigassa on kehitelty erilaisia keinoja, joilla ottelutapahtuma saataisiin tuotua lähemmäs normaalia arkea. Yksi niistä on keinotekoiset yleisöäänet, joita joukkueet voivat soitattaa stadioneilla kovaäänisistään.

Watford testasi kyseistä kikkaa viime viikonloppuna harjoitusottelussa Brentfordia vastaan, mutta joukkueen maalivahtia Ben Fosteria keinotekoinen yleisömelu lähinnä turhautti.

– Se häiritsi minua paljon. Kaikki olivat sitä mieltä, ettemme ota sitä käyttöön.

Pearsonin mukaan Watford pelaa mieluummin stadionilla, jossa kuuluvat vain pelaajien ja pallon äänet. Hän vertasi ennakkoon nauhoitettua yleisöääntä komediasarjoihin, joissa käytetään naururaitaa. Televisiosta otteluja seuraavat pystyvät valitsemaan, katsevatko he lähetystä keinotekoisten yleisöäänien kanssa vai ilman.

– Emme ole järin innostuneita siitä. En tiedä, pidättekö amerikkalaisista komedioista, mutta minä en kestä niitä purkkinauruineen. Joten me emme aio luoda ympäristöä, jossa on epäaito tunnelma, sanoi Pearson Goalin mukaan.

– Meidän on vain elettävä tämän tilanteen kanssa. Meidän stadionillamme on samanlaista kuin kaikkialla muuallakin – ei kannattajia.

– Se on iso sääli. Jos totta puhutaan, niin kannattajille tätä tehdään.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️