© Kuva: Getty Images

Villarreal – Mallorca: Villarreal kohti eurojunaa

La Liga
Villarreal – Mallorca
Tiistai 16.06. klo 20:30

La Ligaa jatketaan viikolla tiiviissä tahdissa ja tiistain nostona otetaan Villarrealin ja Mallorcan välinen ottelu. Molemmilla on ottelussa panosta: Villarreal yrittää vielä mukaan eurojunaan ja se vaatii suoria voittoja. Mallorca taas yrittää kammeta putoamisviivan yläpuolelle. Molemmissa tavoitteissa on omat haasteensa.

Villarreal haki paluuottelussa pisteet Celta Vigolta tasapainoisen esityksen jälkeen: Javier Callejan suojatit pitivät isännät todella tehokkaasti pois maalintekosektorilla ja voitto oli ansaittu, vaikka voittomaali vasta lisäajalla tulikin. Calleja on saanut joukkueen paketin kasaan hyvin ja paremmalla onnella se olisi lähempänä europaikkoja, eikä kirvestä ole heitetty kaivoon vieläkään. Keskikentän Vicente Iborran korttitili täyttyi Celta -ottelussa ja mies huilaa tiistaina. Muuten Calleja saa hyvän kokoonpanon kentälle.

Mallorca jäi viikonloppuna pahemman kerran Barcelonan jyrän alle. Vieraat jyräsivät laajalla rintamalla, eikä Mallorcalla riittänyt ymmärrettävästi luokka vastaamaan huutoon. Sarjataulukkoa katsomalla on helppo bongata lomasaarelaisten heikko kohta – matkapeleistä ei ole saatu tällä kaudella kuin viisi vaivaista pistettä. Tässä ottelussa Mallorcalla on kokoonpano-ongelmia puolustuksen suhteen. Lisäksi Dani Rodriguez kärsii pelikieltoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Villarreal lähtee otteluun suosikkina ja saanee mahdollisuutensa maalintekoon, sillä ei Mallorcakaan voi täysin bussia lähteä parkkeeraamaan. Isännät kelpaavat peleihin tasoituksella – maalin voitolla panos palautetaan. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitus, Villarreal -1 kertoimella 1,88.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.