Ykkösen uusi otteluohjelma valmis – Veikkausliigasta pudonneet aloittavat kotikentillään

© Kuva: Juha Tamminen

Ykkösen uusi otteluohjelma kaudelle 2020 on julkaistu. Koronaviruspandemia siirsi myös Ykkösen kauden alkua, ja muutti samalla sarjajärjestelmää. Nyt Ykkönen pelataan 12 joukkueen kaksinkertaisena sarjana, joten jokaiselle joukkueelle tulee 22 ottelua.

Sarjan avauskierroksella lauantaina 27.6. pelataan viisi ottelua. MP ja MYPA aloittavat oman sarjakautensa vasta viikkoa myöhemmin, MYPA kotipelillä AC Oulua vastaan ja MP niin ikään kotonaan KPV:tä vastaan.

Avauskierroksella molemmat viime kaudella Veikkausliigassa pelanneet joukkueet VPS ja KPV pelaavat kotikentällään. VPS saa vieraakseen porilaisen MuSa:n ja KPV KTP:n. Sarjanousijoista SJK Akatemia kohtaa kotonaan EIF:n ja Gnistan vierailee Oulussa.

Avauskierroksen ohjelma lauantaina 27.6.:

15.00 SJK Akatemia-EIF, OmaSp Stadion
16.30 VPS-MuSa, Elisa Stadion
17.00 KPV-KTP, Keskusurheilukenttä
17.00 AC Kajaani-FF Jaro, Liikuntapuisto
17.00 AC Oulu-Gnistan, Raatin stadion

Ykkösen päätöskierros pelataan joko lauantaina 31. lokakuuta tai sunnuntaina 1. marraskuuta. Ohjelmaan voi tulla vielä pieniä tarkistuksia perjantaina julkaistavan Veikkausliigan otteluohjelman myötä.

Ykkösen voittaja nousee Veikkausliigaan kaudeksi 2021, ja toiseksi sijoittunut karsii paikasta Veikkausliigassa. Sarjan kolme viimeistä putoaa Kakkoseen.

Kaikki Ykkösen ottelut näkyvät suorina lähetyksinä Elisa Viihteellä. Koko otteluohjelma löytyy täältä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!