Atalanta ja PSG kohtaavat toisensa Mestarien liigan yksiosaisessa puolivälieräottelussa Lissabonissa keskiviikkoiltana 12. elokuuta.

PSG saapuu otteluun ilman ykköstähteään Kylian Mbappéa. Mbappé kärsii Ranskan cupin finaalissa saadusta nilkkavammasta, joka pitää ranskalaisen sivussa noin kolmen viikon verran.

Atalantakaan ei todennäköisesti pääse PSG:n kimppuun ykkösmiehistöllään.

Eilen tiistaina Parman Serie A:ssa voittanut Atalanta joutuu nimittäin kohtaamaan PSG:n ilman Josip Iličićiä. Piilokärkenä ja puhtaana kärkenä pelaava Iličić on viimeistellyt tällä kaudella 15 maalia Serie A:ssa ja Mestarien liigassakin täysosumia on syntynyt viisi.

Iličić pudotti neljännesvälierissä käytännössä yksinään Valencian, sillä kaikki viisi maalia syntyi kyseisessä otteluparissa. Iličić teki toisessa osassa Atalantan kaikki neljä maalia.

– Joka päivä näyttää vaikeammalta saada hänet mukaan. Kyseessä on suuri menetys. Meillä ei ole toista samanlaista pelaajaa. Meidän on siten sopeuduttava Mario Pašalićiin, Papu Gómeziin ja Ruslan Malinovskyihin, Atalantan päävalmentaja Gian Piero Gasperini totesi.

– Iličić on meille elintärkeä pelaaja. Hän pelasi uskomattoman hyvin maaliskuulle saakka. Kyseessä on meille samankaltainen menetys, jos vaikka Paulo Dybala olisi sivussa Juventukselta, Romelu Lukaku Internazionalelta tai Ciro Immobile Laziolta.