Valioliiga
Bournemouth – Tottenham
Torstai 09.07 klo 20:00

Torstaina Valioliigassa todistetaan kahden alakuloisen joukkueen välistä ottelua. Bournemouth on todella suurissa vaikeuksissa: tappiot seuraavat toisiaan ja putoaminen Championshipiin alkaa olla realismia. Tottenham on muuten vain sekaisin: joukkue on José Mourinhon alaisuudessa ajautunut pahasti sivuraiteille, eikä ansioton voitto Evertonista muuta asiaa.

Koronatauon jälkeiset ottelut ovat olleet Eddie Howen suojateille myrkkyä ja viime viikon rumat tappiot Newcastlellw ja Manchester Unitedille eivät lupaa totisesti hyvää. Itseluottamus on koetuksella, eikä loppukauden ohjelmakaan näytä kovin helpolta. Siksi pisteitä olisi alettava tulemaan heti tästä ottelusta. Callum Wilson palaa kaikeksi onneksi kärkeen torstaina, vaikkakin muuten isännillä on muutama ikävä poissaolo tehtävää vaikeuttamassa.

Tottenham ei näyttänyt kovinkaan hääviltä Evertonia vastaan, mutta onnistui raapimaan 1-0 voiton. Oikeastaan suurimman huomion ottelussa vei Hugo Llorisin ja Heung-Min Sonin välinen nahistelu ensimmäisen jakson lopussa. Tapahtuma ei kerro kovinkaan hyvää joukkueen yhtenäisyydestä. Mourinholla riittää hommaa puhaltaa lyhyen valmistautumisen jälkeen virtaa joukkueeseensa. Bournemouth -ottelu olisi Spursille oivallinen tilaisuus korjata alakuloista vierassaldoa, mutta menestyminen vaatii omaa onnistumista.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinat tuntuvat menettäneen kaiken toivonsa Bournemouthin suhteen. Itse näen ottelussa kaksi vaikeuksissa rypevää joukkuetta, enkä pidä vierasvoittoa yhtä salettina kuin markkinat tuntuvat tekevän. Bournemouth taistelee olemassaolostaan ja lyön vetoa vähintään yhdestä pisteestä Tottenhamia vastaan: Aasialainen tasoitusveto, Bournemouth +0.5 kertoimella 2,25.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO