Championship
Brentford – Swansea
Keskiviikko 29.07. klo 21:45

Championshipissä karsitaan joukkueita Wembleylle, jossa pelataan mittaamattoman arvokas ottelu paikasta Valioliigassa. Brentfordilla oli paikka ratkaista nousu jo runkosarjan jälkeen, mutta kaksi tappiota viimeisillä kierroksilla vesitti unelman toistaiseksi. Swansea nousi play-offeihin vasta runkosarjan päätöskierroksella ja järkytti Brentfordia tämän kierroksen avausottelussa.

Brentford siis hävisi avausottelun Walesissa 1-0. Tämä oli jo kolmas tappio putkeen kauden ratkaisuhetkillä ja saa pakosti ajattelemaan, ovatko Thomas Frankin suojatit henkisesti valmiita nousemaan. Rico Henry lensi ottelussa pihalle todella kevyesti, eikä joudu kärsimään tästä pelikieltoa, vaan on valituksen mentyä läpi käytettävissä tässä ottelussa. Isossa kuvassa Brentford on joukkueista vahvempi, mutta se on keskiviikkona tiukasti selkä seinää vasten.

Andre Ayew oli Swansean avainhahmo ensimmäisessä osaottelussa. Ranskalainen maaliseppo missasi ensin rankkarin, mutta paikkasi erheensä kymmenisen minuuttia ennen loppua. Kotonaan walesilaiset saivat pidettyä paketin todella tiukasti kasassa, mutta vierasotteluissa on kolissut omissa melko säännöllisesti. Steve Cooperilla on kourallinen loukkaantumisia harminaan ja voi hyvin olla, että mies marssittaa kentälle saman kokoonpanon kuin kotiottelussakin.

Lyö vetoa ottelusta:

Tulivoimainen Brentford tulee päälle kuin yleinen syyttäjä ja Swansea joutuu luottamaan vastaiskujen voimaan. Kaikki paineet ovat isännillä ja niiden kestäminen on toisessa osaottelussa elintärkeää. Henkisesti Swansea on tällä hetkellä vahvemmilla ja kertoimetkin ovat hieman liikaa kotivoittoisia, joten vetosuositus on vieraiden venymisestä vähintään tasapeliin: Aasialainen tasoitus, Swansea +0.5 kertoimella 2,45.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO