© Kuva: Juha Tamminen

FC Honka – KuPS: Ottaako Honka avausvoiton?

Veikkausliiga
FC Honka – KuPS
Sunnuntai 12.07. klo 18:30

Sunnuntaina Veikkausliigan ohjelmassa on yksi ottelu, mutta se on sitäkin mielenkiintoisempi: kahdella tasapelillä aloittanut FC Honka isännöi kahden voiton kerhossa olevaa KuPSia. Jyvät näyttävät erottuvan akanoista suhteellisen aikaisessa vaiheessa kautta – sunnuntai-illan molemmat joukkueet lasken toki jyvien puolelle.

Honka on siis jäänyt kahteen tasapeliin, joissa se on tehnyt vain yhden maalin. Aineksia olisi ollut enempäänkin: esimerkiksi Maarianhaminassa joukkueen olisi pitänyt tehdä vähintään yksi maali paikoistaan. Vesa Vasara varmasti kokeneena kettuna kiinnittää asiaan ja joukkueen itseluottamukseen huomiota. Peli kuitenkin kulkee ja terveystilanne on hyvällä tolalla, joten odotan Hongan alkavan ottamaan pian voittojakin.

KuPS on ollut vakuuttava avausotteluissaan. Viimeksi FC Inter kaatui täysin ansaitusti lukemin 1-0 ja Arne Erlandsenin suojatit ovat oikealla tiellä: kovan työnteon nimiin vannova norjalaiskoutsi on saanut joukkueen hyvään iskuun. Vierasottelu Espoossa onkin tähän asti vaativin rasti kalakukkokaupungin ylpeydelle. Puolustus KuPSilla on kunnossa, sillä maalissa Otso Virtanen ei ole joutunut kaivamaan vielä palloa verkosta. Kuopiolaisilta puuttuu vahvuudesta avainhyökkääjä Lucas Rangel.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikki kunnia vieraitten loistavalle alulle sarjassa, mutta tähän otteluun Honka lähtee lievänä suosikkina. Vetosuosituksena on siis kotivoitto – joskin varovaisesti, sillä ottelu on silti melko ympäripyöreä: Honka voittaa ottelun kertoimella 2,70.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

Kertoimet ottelulleFC Honka - Kuopion Palloseura12.07.2020