Championship
Fulham – Cardiff
Torstai 30.07. klo 21:45

Torstaina ratkotaan, mikä joukkue pääsee Wembleylle Brentfordia vastaan maailman arvokkaimmaksi jalkapallo-otteluksi kutsuttuun karsintapeliin. Tämän play-off finaalin voittaja kisailee ensi kaudella kirkkaissa valoissa Valioliigassa. Fulham otti vieraspelissä tukevan otteen jatkopaikasta, joten kotona sen tehtävä on säilyttää asemansa.

Fulham oli selkeästi Cardiffia terävämpi ensimmäisessä osaottelussa ja vei sen ansaitusti nimiinsä 0-2 lukemin. Cottagersia ei häirinnyt edes kauden ehdottoman maalitykin Aleksandar Mitrovicin puuttuminen muonavahvuudesta, vaan maalinteko sujui muiltakin. Fulham on itse asiassa pärjännyt ilman Mitroviciakin hyvin tällä kaudella. Scott Parker nimennee muuttumattoman kokoonpanon tähän otteluun, vaikka Mitrovicin pelikunto onkin merkattu epävarmaksi.

Cardiff oli siis avauspelissä ottavana osapuolena ja nyt epäkiitollisena tehtävänä olisi mönkiä pinnalle kahden maalin takamatkalta – suoritus, johon ei ole pystynyt yksikään seura Championshipin nousukarsinnoissa. Lisäksi Neil Harrisin suojateilla on ollut vaikeuksia pärjätä vieraissa parhaita seuroja vastaan jo runkosarjan aikana. Takamatkalta starttaavan Cardiffin on lähdettävä peliin todella aktiivisesti ja yritettävä saada maalilukuihin kavennusta jo ottelun alkuvaiheessa. Muuten walesilaiset hukka perii.

Lyö vetoa ottelusta:

Fulham oli jo vieraissa niin paljon edellä, että odotan saman jatkuvan myös kotona – tosin on syytä muistaa, että Fulhamin ei ole pakko voittaa toista osaottelua. Silti tipsi lähtee kotivoitosta: vetosuositus on Fulham voittaa ottelun kertoimella 2,03.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO