Championship
Fulham – Cardiff
Perjantai 10.07. klo 22:15

Englannin Championshipiä on pelattu melko vähällä mölyllä Valioliigan ohella. Sarjaa on jäljellä neljä kierrosta ja suorassa nousussa ovat tällä hetkellä vahvimmin kiinni Leeds sekä West Bromwich. Illan isäntä Fulham tarvitsisi lopuista otteluistaan voitot, jotta voisi edes teoreettisesti unelmoida top 2 -paikasta. Cardiff puolestaan yrittää pitää kiinni nousukarsintapaikasta.

Fulham on voittanut kolme viimeistä otteluaan huolimatta siitä, että sen tehokkain maalintekijä Aleksandar Mitrovic on ollut pelikiellossa. Etenkin viime kierroksen vierasvoitto vahvasta Nottinghamista oli kova nosto. Perjantaina Mitrovic palaa kehiin tuomaan lisävivahteita Cottagersin hyökkäyskuvioihin. Scott Parkerin suojatit eivät välttämättä tee tasapelillä tässä ottelussa mitään, joten joukkueelta voi odottaa aktiivista peliä.

Cardiffin kuuden ottelun tappioton putki katkesi alkuviikolla ikävällä kotitappiolla Blackburnille. Puoliajalla walesilaiset olivat vielä johdossa, mutta sulivat toisella jaksolla. Play off -viivalla on tungosta ja seitsemäntenä majaileva toinen walesilaisporukka Swansea on vain pisteen päästä Cardiffista. Pisteet ovat siis myös illan vieraille kullan arvoisia, vaikka Neil Harrisin ryhmällä ei samanlaista pakkovoiton tarvetta ole kuin Fulhamilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Fulham saa otteluun syömähampaansa takaisin ja hyvävireinen joukkue siis vahvistuu. Kotivoitto tuntuu vetomielessä hyvältä valinnalta ja sillä mennään: vetosuositus on Fulham voittaa ottelun kertoimella 2,01.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO