Hollannissa pelaava suomalaiskärki odottaa innoissaan uutta kautta – ”Pari pahinta kilpailijaani lähti seurasta”

© Kuva: Juha Tamminen

Rasmus Karjalainen siirtyi noin vuosi sitten KuPS:n paidasta Hollannin pääsarjaan Fortuna Sittardin riveihin.

Huuhkajiin kuuluva 24-vuotias Karjalainen pelasi ensimmäisellä Eredivisie-kaudellaan 15 ottelussa, joissa syntyi yksi maali. Kauden aikana Karjalainen pelasi myös kymmenessä reservijoukkueen ottelussa tehden kuusi täysosumaa.

Hollannissa kausi keskeytettiin lopullisesti koronaviruspandemian seurauksena. Uuden kauden on määrä käynnistyä syyskuun puolivälissä. Karjalainen odottaa innoissaan uutta kautta. Harjoituskausi alkaa ensi viikolla.

– Pari pahinta kilpailijaani lähti seurasta, mutta eittämättä heidän tilalleen hankitaan uusia pelaajia. Homma siis jatkuu entisellään. Eiköhän siinä sellaiset viisi ukkoa ole kilpailemassa hyökkääjien paikasta. Nyt on lorvittu ihan tarpeeksi, kiva päästä taas tositoimiin, Karjalainen totesi Palloliitolle.

– Olin juuri saanut taisteltua itselleni ykköshyökkääjän paikan joukkueessa, ja avauspaikka olisi ollut suurella todennäköisyydellä minun myös kauden ratkaisuotteluissa, mutta toisin kävi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.