HSV:n suomalaislupauksella edessään pitkä sairasloma – loukkaantui vakavasti harjoituksissa

© Kuva: Juha Tamminen

HSV:n organisaatioon kuuluva 19-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Anssi Suhonen loukkasi polvensa harjoituksissa ja on näillä näkymin pidempään sivussa. HSV kertoi asiasta Twitterissä ja nettisivuillaan.

Suhonen pelasi viime kaudella pääasiassa alle 19-vuotiaiden Bundesliigaa, jossa hän tahkosi erinomaiset tehot 19 otteluun: viisi maalia ja kolme maalisyöttöä. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on kuulunut myös Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen vakiokalustoon.

HSV tiedotti, että Suhosen oikean polven eturistiside repesi, mutta seura ei vielä kertonut tarkemmin kuntoutuksesta. Useimmiten revennyt eturistiside vaatii leikkaushoitoa. Eturistisidevammasta kuntoutuminen voi viedä arviolta 6-12 kuukautta riippuen vamman vakavuudesta.

Suhosen sopimus HSV:n kanssa on voimassa kesään 2023 saakka.