Veikkausliiga
Ilves – KuPS
Perjantai 17.07. klo 18:30

Veikkausliiga jatkuu perjantaina neljän ottelun merkeissä. Ratinassa pelataan erittäin mielenkiintoinen kärkipään ottelu, jossa puolustuksensa kanssa tuskaileva Ilves toivottaa tervetulleeksi mestarin elkein sarjan avanneen KuPSin – joka on tosin ehtinyt pelaamaan yhden ottelun täksi kaudeksi vahvistunutta HJK:ta enemmän.

Ilves otti kahdesta ensimmäisestä ottelustaan voitot IFK Mariehamnista ja TPS:stä. Viime pelissä joukkue romahti FC Interin käsissä täysin ja jo MIFK-ottelussa kipuillut puolustus oli turkulaisia vastaan aivan ulapalla – etenkin Tuure Mäntynen tulee muistamaan tämän ottelun pitkään. Jarkko Wiss tulee tekemään tähän otteluun varmasti muutoksia – laaja rinki antaa siihen mahdollisuuden, eikä poissa ole tällä hetkellä kuin loukkaantunut Joona Veteli.

KuPS on aloittanut sarjan mallikkaasti ja kahden voiton jälkeen vuorossa oli ansaittu tasapeli Honkaa vastaan – kuopiolaiset johtivat ottelua aivan loppuhetkiin asti. Arne Erlandsen ei ole tähän asti käyttänyt rotaatiota kovinkaan paljon, mutta tiukka sarjaohjelma ja vaativa pelityyli tulevat vaatimaan sitä jossain vaiheessa. Poissaolijat KuPSilla ovat samat kuin edellisissäkin peleissä, mutta tähän otteluun joukkue saa vahvistusta, sillä joukkue saa taitavan Petteri Pennasen takaisin riveihinsä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ilves on ollut pitkään vahva kotijoukkue, mutta KuPSia vastaan ennustan hankaluuksia. Isäntien puolustus joutuu kovaan testiin ja Ilvestä on pidettävä ottelussa altavastaajana: vetosuositus on KuPS voittaa ottelun kertoimella 2,55.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS