SJK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Nikko Boxallin kanssa. 28-vuotias pelimies on entuudestaan tuttu päävalmentaja Jani Honkavaaralle KuPS:n riveistä kaudelta 2017.

Boxall oli voittamassa KuPSissa hopeaa kaudella 2017, jonka jälkeen toppari siirtyi tanskalaiseen Viborgiin. Viborgissa Boxall ehti pelata myös SJK:n nykyisen maalivahdin Walter Viitalan kanssa.

– Olen todella innoissani paluusta Suomeen ja Jani Honkavaaran valmennukseen. Meillä oli hyvä vuosi hänen kanssaan. Olen myös kuullut paljon hyvää SJK:sta Walter Viitalalta, joka on hyvä ystäväni ja pelasimme hänen kanssaan Viborgissa kaudella 2018, Boxall kertoi seuran nettisivuilla.

Honkavaara kertoi, että puolustajahankinnalle tuli tarvetta, kun José Nadson jätti SJK:n ja Samba Benga loukkaantui heti kauden alussa.

– Meillä oli iso tarve hyvälle ja rutinoituneelle puolustajalle. Kun kuulimme mahdollisuudesta saada Nikko Boxall heti tänne, niin tottakai halusimme siihen tarttua.

Honkavaara odottaa Boxallilta paljon. Boxall pystyy pelaamaan myös laitapuolustajana.

– Valmensin Nikkoa kaudella 2017 ja häntä voi pitää todellisena huippu-urheilijana. Erittäin sitkeä puolustaja ja hyvä joukkuepelaaja, joka johtaa alakertaa omalla esimerkillään.

– Hän tuo joukkueeseemme ennen kaikkea lisää esimerkillisyyttä. Boxall elää täysin urheilun ehdoilla ja on loistava esimerkki joukkuepelaajasta, joka antaa aina kaikkensa. Siinä mielessä hän on valmentajan näkökulmasta aivan huippupelaaja ja uskon, että saamme Boxallista tärkeän palasen alakertaamme, Honkavaara kommentoi.

SJK:n mediapuoli teki jälleen upeaa työtä esittelyvideon kanssa. Seuran markkinointipäällikkö Jussi Kankaanpää avasi videon syntyä Twitterissä. Itse video olikin erinomainen osoitus mielikuvituksellisuudesta.

Katso twiitti ja video alta. Jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Jussi Kankaanpää

@JKankaanp46
🎥: Pelaajajulkistus 🥜

🙋‍♂️: Uusi pelaaja ansaitsee AINA videon
⏰: Aikaresurssi olematon
⚠️: Poikkeusolosuhteet, ei kontaktia ennen testejä

❓: ”Miten tehdä video ilman pelaajaa?”
❓: ”Nimi?”
❗️: ”Nikko Boxall”
🙌: Kiitämme ysärin lelulehtiä!
💰: 34,90€

#SJKfi #Veikkausliiga

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
🎥: W E L C O M E

❗Poikkeusolosuhteiden vuoksi emme päässeet kuvaamaan julkistusvideota yhdessä pelaajan kanssa, mutta...

...🚗⚡🎁💯

Lue uutinen: sjk.fi/uutiset/nikko-…

#SJKfi #Veikkausliiga