Katso: SJK esitteli uuden hankinnan mahtavalla videolla – Jani Honkavaaralle tuttu Nikko Boxall Seinäjoelle

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

SJK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Nikko Boxallin kanssa. 28-vuotias pelimies on entuudestaan tuttu päävalmentaja Jani Honkavaaralle KuPS:n riveistä kaudelta 2017.

Boxall oli voittamassa KuPSissa hopeaa kaudella 2017, jonka jälkeen toppari siirtyi tanskalaiseen Viborgiin. Viborgissa Boxall ehti pelata myös SJK:n nykyisen maalivahdin Walter Viitalan kanssa.

– Olen todella innoissani paluusta Suomeen ja Jani Honkavaaran valmennukseen. Meillä oli hyvä vuosi hänen kanssaan. Olen myös kuullut paljon hyvää SJK:sta Walter Viitalalta, joka on hyvä ystäväni ja pelasimme hänen kanssaan Viborgissa kaudella 2018, Boxall kertoi seuran nettisivuilla.

Honkavaara kertoi, että puolustajahankinnalle tuli tarvetta, kun José Nadson jätti SJK:n ja Samba Benga loukkaantui heti kauden alussa.

– Meillä oli iso tarve hyvälle ja rutinoituneelle puolustajalle. Kun kuulimme mahdollisuudesta saada Nikko Boxall heti tänne, niin tottakai halusimme siihen tarttua.

Honkavaara odottaa Boxallilta paljon. Boxall pystyy pelaamaan myös laitapuolustajana.

– Valmensin Nikkoa kaudella 2017 ja häntä voi pitää todellisena huippu-urheilijana. Erittäin sitkeä puolustaja ja hyvä joukkuepelaaja, joka johtaa alakertaa omalla esimerkillään.

– Hän tuo joukkueeseemme ennen kaikkea lisää esimerkillisyyttä. Boxall elää täysin urheilun ehdoilla ja on loistava esimerkki joukkuepelaajasta, joka antaa aina kaikkensa. Siinä mielessä hän on valmentajan näkökulmasta aivan huippupelaaja ja uskon, että saamme Boxallista tärkeän palasen alakertaamme, Honkavaara kommentoi.

SJK:n mediapuoli teki jälleen upeaa työtä esittelyvideon kanssa. Seuran markkinointipäällikkö Jussi Kankaanpää avasi videon syntyä Twitterissä. Itse video olikin erinomainen osoitus mielikuvituksellisuudesta.

Katso twiitti ja video alta. Jos et näe, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!