MLS jatkuu täyttä häkää – Huuhkaja-pelaajien nykyinen joukkuetoveri innoissaan: ”Jalkapallo kasvaa täällä toden teolla”

© Kuva: Getty Images

Bojan Krkic siirtyi noin vuosi sitten MLS:ssa pelaavan Montreal Impactin riveihin.

Samaisessa seurassa pelaa Huuhkajista tutut Jukka Raitala ja Lassi Lappalainen.

Urallaan muun muassa Barcelonassa, AC Milanissa ja AS Romassa pelannut Krkic on napannut Thierry Henryn valmentamassa joukkueessa itselleen suuren roolin. Henryn kanssa samaan aikaan Barcelonassa pelannut Krkic on pelannut tällä kaudella niin vasemmalla laidalla Lappalaisen paikalla kuin kärjen alapuolella ja hyökkääjänäkin.

MLS palasi tositoimiin kolme ja puoli kuukautta kestäneen koronatauon jälkeen. Runkosarja pelataan Orlandossa järjestettävällä MLS Is Back -nimisellä turnauksella, jossa osa joukkueista etenee pudotuspeleihin.

Marca haastatteli Krkiciä, joka kertoi mietteensä niin jalkapallon palaamisesta arkielämään kuin myös kokemuksistaan MLS-sarjassa.

– Täällä Orlandossa kaikki on hyvin. Sopeudumme uuteen tilanteeseen. MLS on jatkunut hieman erilaisella turnauksella Orlandossa. Se on loistojuttu, koska voimme pelata, harjoitella ja nauttia. Henkilökohtaisesti kaikki on hyvin ja olen kiitollinen voidessani pelata, Krkic totesi.

Krkic kuuluu Montreal Impactin ehdottomiin avainpelaajiin. Kuva: Getty

– Olemme suljettu hotelliin. Meidät tutkitaan kahden päivän välein ja meidän on mentävä kaikkiin paikkoihin maski päällä, mutta se on normaali käytäntö täällä. Pelaajaa kiinnostaa ainoastaan mahdollisimman pitkälle eteneminen sarjassa. Mielestäni tasollisesti ottelut ovat olleet hyviä, vaikka olimme pitkän aikaa tauolla. Harjoitukset ja ottelut ovat olleet laadukkaita, eikä meillä ole tekosyitä. Kaikki tekevät samoissa olosuhteissa töitä, Krkic muistutti.

Krkic kertoi olevansa onnellinen MLS:ssa ja uudessa seurassaan. Huippuseuroissa- ja sarjoissa pelannut entinen Espanjan A-maajoukkuepelaaja tiedostaa kuitenkin kyseessä olevan monella tapaa erilainen haaste etenkin koronaviruksen seurauksena.

– Olen hyvin onnellinen täällä. Pitää paikkansa, että tällä hetkellä MLS on toissijainen asia, koska meidän on seurattava, miten tämä koronatilanne kehittyy täällä. Joka tapauksessa kokonaisvaltaisesti arvioin aikaani täällä positiivisesti. Koronatilanne on vaikea, mutta olen positiivisin mielin niin pitkään kuin saamme tietää, mikä on asian todellinen laita.

– Jalkapallo kasvaa täällä toden teolla. MLS haluaa olla kilpailukykyinen sarja, mutta on ymmärrettävä se tosiasia, että täällä jalkapallon edellä on vielä neljä eri urheilulajia. Joka tapauksessa sarja kehittyy jatkuvasti ja he haluavat kuulua parhaiden sarjojen joukkoon. Olen hyvin onnellinen täällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.