© Kuva: Getty Images

Norwich – West Ham: Putoamiselle lopullinen sinetti?

Valioliiga
Norwich – West Ham
Lauantai 11.07. klo 14:30

Vaisusti koronatauon jälkeen esiintyneen Norwichin putoaminen on viimeistä silausta vaille saletissa. Joukkue ei ole esittänyt valioliigatason otteita kuin satunnaisesti ja eväät on syöty. West Ham hukkasi viikolla mahdollisuutensa Burnleytä vastaan, mutta nyt olisi aika ottaa lusikka kauniiseen käteen ja kerätä säilymiseen tarvittavia pisteitä.

Norwichin joukkue ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi laadukas tai tasapainoinen Valioliigaan. Esimerkiksi toppari Ben Godfrey joutuu illasta toiseen pelaamaan taitojensa ylärajoilla ja se näkyy. Teemu Pukki ei ole viime aikoina päässyt edes maalipaikoille ja suurin mielenkiinto alkaa kohdistua siihen, mitä huuhkajakärjelle tapahtuu kauden jälkeen. Daniel Farke lähti Valioliigaan rohkeasti, mutta ei miehen kausi ole mikään varsinainen taktiikan riemuvoitto ollut. Tällä hetkellä Farkella on käsissään kourallinen loukkaantuneita pelaajia.

David Moyes saa tähän peliin Sebastien Hallerin kärkeen, mutta vieraiden ikäväksi Robert Snodgrass sekä Felipe Anderson puuttuvat muonavahvuudesta edelleen. Hammersin peli-ilme on ollut hyvä ja Burnleytä vastaan kärsittyä tappiota voi pitää jossain määrin epäonnisena. Moyesin suojattien vieraskunto on ollut tämän kalenterivuoden puolella hälyttävän huono, mutta nyt olisi suden hetki korjata tilannetta Norwichin kustannuksella.

Lyö vetoa ottelusta:

Hammers on tuottanut tällä kaudella lukuisia pettymyksiä, mutta hanskat pudottaneelle Norwichille tekee mieli lykätä vastapeliä. Vetosuositus on siis vierasvoitolle: West Ham voittaa ottelun kertoimella 2,02. in varhaisen voitonmaksun tarjous parantaa skenaariota vielä hieman.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.