AS Monacon uusi päävalmentaja on Niko Kovac. Monaco ilmoitti aiemmin sunnuntaina erottaneensa edellisen päävalmentajan Robert Morenon. Sunnuntai-iltana seura tiedotti pestanneensa Morenon seuraajaksi Kovacin.

Kovacin viimeisin valmennuspesti on Bayern Münchenistä, josta hän sai potkut marraskuussa. Hän on valmentanut myös Eintracht Frankfurtia.

– Olemme todella iloisia, kun voimme toivottaa Niko Kovacin tervetulleeksi seuraamme. Tästä alkaa uusi ajanjakso AS Monacossa. Kovac tulee olemaan muutoksen ruumiillistuma. Hänet tunnetaan maajoukkueen valmentamisesta, ja seurajoukkueiden valmentamisesta, sekä hän on hyvä kehittämään nuoria pelaajia, AS Monacon varapresidentti Oleg Petrov totesi seuran verkkosivuilla.

– Hän osaa työskennellä kokeneiden pelaajien kanssa, sekä hänellä on kyky saavuttaa hyviä tuloksia. Olen varma, että hänen kokemuksensa ja persoonansa auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme, Petrov jatkoi.