”Paras haastattelu koskaan” – Tämä video saa taatusti hymyn huulille: Englannin kulttipelaaja hehkutti sensaatiomaista nousua Mestaruussarjaan

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Wycombe Wanderers ei ole koskaan pelannut Englannin sarjaportaikossa Ykkösliigaa korkeammalla. Asia muuttuu ensi kaudeksi, sillä Wycombe kukisti Ykkösliigan nousufinaalissa maanantaina Oxford Unitedin ja nousi Mestaruussarjaan.

Yksi Wycomben pelaajista on 105-kiloinen voimanpesä Adebayo Akinfenwa, joka on noussut viime vuosina kulttipelaajan asemaan Englannissa. Monet ovat pitäneet tankkerimaista Akinfenwaa liian tanakkana jalkapalloilijaksi.

Akinfenwaa, 38, pidetään yhtenä maailman vahvimmista jalkapalloilijoista. Akinfenwan ominaisuudet eivät ole tavanomaisia vikkelien ja ketterien urheilijoiden keskellä.

Akinfenwa antoi tunteikkaan haastattelun ottelun jälkeen Sky Sportsille. Myös sosiaalisessa mediassa videon jakanut ESPN hehkutti videota ”kaikkien aikojen parhaaksi” videoksi.  Siinä Akinfenwa pyytää haastattelijaa toistamaan useaan otteeseen, mitä Wycombe tuli juuri tehneeksi.

Riemukkaalla videolla vierailevat juhlimassa myös Akinfenwan joukkuekaverit. Akinfenwa kertoi haastattelussa tulleensa usein torjutuksi, mutta löytäneensä vihdoin seuran, joka on hyväksynyt hänet ja uskonut häneen.

Akinfenwa muistutti lopuksi, että kenenkään muun mielipiteellä ei ole väliä, jos itse uskoo itseensä. Näet onnen täyttämän, koskettavan videon alta.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!