Leeds varmisti hiljattain nousun Valioliigaan 16 vuoden tauon jälkeen. Leeds kruunattiin samalla Mestaruussarjan mestariksi.

Leeds yrittää luonnollisesti vahvistaa joukkuettaan sarjanousun myötä.

Edinson Cavania ja Zlatan Ibrahimovicia ollaan yhdistetty siirtohuhuissa Leedsiin. Cavani on parhaillaan vapaa agentti ja Ibrahimovicin odotetaan poistuvan heinäkuun lopussa AC Milanista.

Leedsin omistaja Andrea Radrizzani otti kantaa huhuihin Sky Sportsin haastattelussa.

– Ibrahimovicin saaminen on vaikeaa. Yritimme hankkia hänet tammikuussa, mutta hän päätti siirtyä AC Milaniin ja siirto tänne kaatui. Nyt saattaa olla jo liian myöhäistä. Englantilaisen jalkapallon intensiteetti on erilaista, Radrizzani muistutti.

– Cavani voisi sen sijaan toimiakin täällä hänen fyysisyytensä vuoksi ja hän kykenisi myös sopeutumaan, mutta en ole puhunut hänestä päävalmentajan (Marcelo Bielsa) kanssa. Olemme silti ajatelleet Cavania ja katsotaan, mitä tapahtuu. Hän on edelleen vapaana.

Ibrahimovic iski tiistai-iltana kaksi maalia Sassuolon verkkoon, ja otti ottelun jälkeen lyhyesti kantaa tulevaisuuteensa.

– Minulla on sopimustani jäljellä kolmen ottelun ja kymmenen päivän verran, eikä kukaan ole puhunut minulle jatkosta, joten en odota mitään.