Suomalaispelaaja Petteri Forsellin edustama Korona Kielce varmisti putoamisensa Puolan pääsarjasta perjantai-iltana, kun joukkue jäi 1-1-tasapeliin Arka Gdyniaa vastaan.

Forsell pelasi ottelussa täydet minuutit, mutta ei onnistunut johdattamaan seuraansa voittoon. 29-vuotias kokkolalaistaituri on tehnyt joukkueellensa neljä maalia kahdeksaan otteluun koronatauon jälkeen.

LUE MYÖS: Petteri Forsell pamautti ällistyttävän vapaapotkun maaliverkon perukoille

Seitsemän ottelun voitottomassa putkessa oleva Korona Kielce on sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla, kun alasarjaa on pelaamatta vielä kolmen pelin verran.

– Me haluaisimme kiittää faneja, jotka uskoivat meidän säilymiseen loppuun saakka, ja pyydämme anteeksi sitä ettemme pystyneet siihen. Me yritimme antaa kaikkemme jokaisessa ottelussa, mutta valitettavasti me emme yltäneet tähän tavoitteeseen, joukkueen valmentaja Maciej Bartoszek saneli seuran verkkosivuilla tasapelin jälkeen.

Forsellin sopimus puolalaisseuran kanssa päättyy heinäkuun lopussa.