Rafael van der Vaart antoi armottoman ryöpytyksen Harry Maguirelle: ”Amatöörit pystyvät samaan”

© Kuva:
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Alankomaalainen ex-huippujalkapalloilija Rafael van der Vaart kommentoi Manchester Unitedin ottelua Bournemouthia vastaan kotimaansa Ziggo TV:lle lauantaina.

United voitti pelin 5−2, mutta keskuspuolustaja Harry Maguire ei vakuuttanut van der Vaartia. Maguiren otteet kirvoittivat van der Vaartilta varsin värikkäitä näkemyksiä.

− Maguire menee kotiin joka päivä ja sanoo vaimolleen, että ”minä möhläilen, mutta tienaan silti paljon. He todellakin luulevat, että minä olen hyvä”.

Van der Vaart oli sitä mieltä, että Manchester Unitedin pitäisi hankkia putoajan paikalla olevasta Bournemouthista alankomaalainen keskuspuolustaja Nathan Aké.

Samalla van der Vaart vertasi Maguirea toiseen alankomaalaistoppariin.

− Hän nauraa kaikille. Jos hän on niin suuren rahamäärän väärti, Virgil van Dijkin arvo on 300 miljoonaa puntaa, van der Vaart sanoi.

Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær sanoi Bournemouthia vastaan pelatun ottelun jälkeen, että United ei tarvitse uusia toppariostoksia. Lienee selvää, että van der Vaart ei ollut samoilla linjoilla.

− Jos pelaan sunnuntaina amatöörien kanssa, löydän käden käänteessä kolme pelaajaa, jotka pystyvät samaan kuin Maguire. Ja olen tosissani, van der Vaart puhkui.

Lähde: Goal


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!