Alankomaalainen ex-huippujalkapalloilija Rafael van der Vaart kommentoi Manchester Unitedin ottelua Bournemouthia vastaan kotimaansa Ziggo TV:lle lauantaina.

United voitti pelin 5−2, mutta keskuspuolustaja Harry Maguire ei vakuuttanut van der Vaartia. Maguiren otteet kirvoittivat van der Vaartilta varsin värikkäitä näkemyksiä.

− Maguire menee kotiin joka päivä ja sanoo vaimolleen, että ”minä möhläilen, mutta tienaan silti paljon. He todellakin luulevat, että minä olen hyvä”.

Van der Vaart oli sitä mieltä, että Manchester Unitedin pitäisi hankkia putoajan paikalla olevasta Bournemouthista alankomaalainen keskuspuolustaja Nathan Aké.

Samalla van der Vaart vertasi Maguirea toiseen alankomaalaistoppariin.

− Hän nauraa kaikille. Jos hän on niin suuren rahamäärän väärti, Virgil van Dijkin arvo on 300 miljoonaa puntaa, van der Vaart sanoi.

Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær sanoi Bournemouthia vastaan pelatun ottelun jälkeen, että United ei tarvitse uusia toppariostoksia. Lienee selvää, että van der Vaart ei ollut samoilla linjoilla.

− Jos pelaan sunnuntaina amatöörien kanssa, löydän käden käänteessä kolme pelaajaa, jotka pystyvät samaan kuin Maguire. Ja olen tosissani, van der Vaart puhkui.

GOAL

@goal
🗣 Rafael van der Vaart:

"Maguire goes home every day and tells his wife: ‘I screw up, but I earn so much. They really believe I’m good.’

"He is laughing at everyone.

"If he is worth so much money, Virgil van Dijk is worth £300m."

Ouch 😳

Lähde: Goal