© Kuva: Getty Images

Real Madrid – Villarreal: Mestaruus katkolla Madridissa

La Liga
Real Madrid – Villarreal
Torstai 16.07. klo 22:00

Torstaina La Ligan mestaruus saattaa ratketa, sillä kyseessä on sarjan toiseksi viimeinen kierros ja Real Madrid johtaa Barcelonaa neljällä pisteellä. Voitolla Los Blancos siis karkaa tavoittamattomiin. Madridissa vieraileva Villarreal ei sekään ole vailla panosta torstaina, sillä pienestä alavireestään huolimatta joukkue on vielä tiukasti mukana taistelussa Eurooppa-liigan paikasta.

Real Madrid on kuitannut koronatauon jälkeen pelkkiä voittoja ja meininki on ollut todella vahvaa. Vasta viime ottelussa Granadan vieraana Zinedine Zidanen suojatit näyttivät ottelun edetessä tavallisilta kuolevaisilta. Keskittyminen ei riittänyt loppuun asti ja se oli lopulta maksaa voiton. Zidanella on käsissään kohtuullisen terve nippu, sillä Marcelo on ainut varma poissaolija. Motivaatio on luonnollisesti joukkueella tapissa.

Villarreal ei ollut viimeksi kotonaan pelipäällä Real Sociedadia vastaan ja tappio oli täysin ansaittu. Samanlaisella puolustamisella Javier Callejan suojatit tulevat olemaan hätää kärsimässä Realia vastaan. Calleja joutuu painiskelemaan muutaman poissaolon kanssa, joten aivan optimikokoonpanolla vieraat eivät pääse madridilaisia horjuttamaan. Motivaatiota joukkueella pitäisi olla, mutta saadaanko se näkymään kentällä?

Lyö vetoa ottelusta:

Odotettavissa on vaikeuksia vieraille ja pelissä tultaneen näkemään maaleja – potentiaalisesti runsaastikin. Vetosuosituskin liittyy maaleihin ja lunastamaan päästään vähintään neljällä maalilla: Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,40.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.