Serie A:n parhaaksi puolustajaksi arvostettu pelaaja lyttäsi siirtohuhut – kertoi halustaan päättää uransa Napolissa

© Kuva: Getty Images

Siirtohuhujen kohteena oleva Napolin keskuspuolustaja Kalidou Koulibaly kommentoi tilannettaan italialaislehti Gazzetta dello Sportille.

Senegalin maajoukkueen 29-vuotiasta topparia on viety huhuissa muun muassa Valioliigaan. Yksi vaihtoehdoista on raporttien mukaan mestaruuden varmistanut Liverpool.

− En ole koskaan edes puhunut seurani kanssa lähtemisestä, Koulibaly kertoi.

Koulibaly jatkoi, ettei hän itse ole missään vaiheessa keskustellut kenenkään kanssa siirtomarkkinoista tai muualle siirtymisestä.

− Luen näistä asioista lehdistä, mutta minun keskittymiseni on pelkästään pelaamisessa, Koulibaly sanoi.

Koulibalylla on sopimus Napolin kanssa vuoteen 2023 saakka. Hän puhui myös siitä mahdollisuudesta, että hän päättäisi koko pelaajauransa Napolissa.

− Minua häiritsee tulla yhdistetyksi muihin seuroihin. Saa nähdä, mitä seurapomomme päättää siitä, tarjoaako hän minulle jatkosopimuksen, joka antaisi minulle mahdollisuuden päättää urani täällä.

Koulibaly on pelannut tällä kaudella Serie A:ssa 20 peliä ja on esiintynyt Mestarien liigassa kuudesti. Senegalia 33 maaottelussa edustanut Koulibaly valittiin viime kaudella Italian pääsarjan parhaaksi puolustajaksi.

− Minulla on vielä kolme vuotta sopimustani jäljellä Napolin kanssa, ja se on paljon. En ajattele mitään muuta kuin Napolia, Koulibaly totesi.

Lähde: ESPN


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.