Sky: Internazionale on jo miettinyt varavaihtoehdon seuran uudeksi päävalmentajaksi

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Sky Italian mukaan Internazionale harkitsee italialaista Massimiliano Allegria päävalmentajakseen, jos nykyinen luotsi Antonio Conte ei jatka tehtävässään tämän kauden jälkeen.

Allegri valmensi viime kaudella Juventusta, muttei ole sittemmin hypännyt minkään joukkueen ohjaksiin. Hän oli torinolaisseurassa vuodesta 2014 saakka. Ennen Juventusta hän valmensi Interin paikallisvastustaja AC Milania neljän kauden ajan.

Viisi Serie A:n mestaruutta voittanut ja kolmesti Italian pääsarjan parhaaksi valmentajaksi valittu Allegri, 52, on hyvissä väleissä Interin toimitusjohtaja Giuseppe Marottan kanssa, joten on mahdollista, että Allegri ottaa tulevaisuudessa ohjat Internazionalessa.

Conten asema puolestaan Interissä ei ole lainkaan varma, sillä seurajohto odottaa joukkueelta parempia tuloksia. Milanolaisseura on tällä hetkellä Serie A:ssa neljännellä sijalla.

Italialaisen jalkapallojournalistin Gianluca di Marzion mukaan Conte on kuitenkin jatkamassa Internazionalen päävalmentajana. Seurajohto on di Marzion mukaan äänestänyt sisäisesti Conten jatkamisen puolesta.

Interissä ei olla silti tyytyväisiä joukkueen nykyiseen suoritustasoon. ”Nerazzurri” on voittanut koronatauon jälkeen seitsemästä pelistään vain kolme, ja keväällä vahvasti mestaruustaistelussa mukana ollut ryhmä on jäänyt jo kymmenen pisteen takamatkalle sarjakärki Juventuksesta.

Conten jatkaminen näyttää tällä hetkellä siis todennäköisemmältä vaihtoehdolta kuin Allegrin palkkaaminen. Di Marzio raportoi, että Internazionale haluaa jatkaa Conte päävalmentajanaan, mutta hänen kanssaan keskusteltaneen uudesta strategiasta ennen ensi kautta.

Lähde: Goal

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS