Sky: U-käännöksen yllättäen tehnyt AC Milan yrittää päästä jatkosopimukseen Zlatan Ibrahimovićin kanssa

© Kuva: Getty Images

Sky Italia uutisoi, että AC Milan on tehnyt ensimmäisen yrityksensä hyökkääjätähti Zlatan Ibrahimovićin ja maalivahti Gianluigi Donnarumman pitämiseksi seurassa. Molempien agenttina toimii Mino Raiola.

Etenkin Ibrahimovićin kohdalla on uskottu, että ruotsalaisikoni siirtyisi muualle. Kokeneen 38-vuotiaan pelaajan ei uskottu olevan uudeksi päävalmentajaksi kaavaillun Ralf Rangnickin suosiossa, sillä tämän pelaajapolitiikkaan kuuluu nuorten pelaajien kehitys.

Rangnick ei lopulta ottanutkaan valmentajapestiä milanolaisseurasta vastaan, kun AC Milan halusikin jatkaa nykyisen päävalmentajan Stefano Piolin sopimusta kahdella lisävuodella. Joukkue on ollut voittamaton koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen ja noussut Eurooppa-liigaan oikeuttaville sijoille.

Ibrahimovićin sopimus AC Milanin kanssa loppuu kauden päätyttyä, mutta nykyisessä diilissä on optio lisävuodesta. Ajoittain on näyttänyt hyvin todennäköiseltä, että Ibrahimovićin ja AC Milanin tiet erkanevat kauden jälkeen.

Ääni kellossa vaikuttaa kuitenkin muuttuneen sen jälkeen, kun päävalmentaja Pioli solmi seuran kanssa jatkosopimuksen.

Samalla AC Milan yrittää päästä jatkosopimukseen 21-vuotiaan ykkösvahtinsa Donnarumman kanssa. Italian maajoukkueessa 16 peliä pelanneella Donnarummalla on sopimus AC Milanin kanssa kesään 2021 saakka.

Donnarumman kintereillä ovat tiettävästi ainakin Paris Saint-Germain ja Chelsea.

Lähde: ESPN


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.