C Morelle La Ligaa selostava Tuomas Virkkunen valitsi LaLiiga.com-sivuston haastattelussa Espanjan pääsarjakauden toppeja ja floppeja.

Yksi flopeista oli Real Madridin Eden Hazard, jonka mestariseura hankki täksi kaudeksi kovin odotuksin.

Virkkunen ei säästellyt sanoissaan kritisoidessaan belgialaistähden kautta Madridissa.

– Hazardin potentiaalista nähtiin ehkä 30 prosenttia. Kyllähän sadalla miljoonalla odotetaan enemmän. Loppukausi antoi vähän merkkejä paremmasta. Mielestäni Hazardin kausi oli todella miinusmerkkinen ennen taukoa, Virkkunen perkasi.

Real Madrid varmisti torstai-iltana 34. La Ligan mestaruutensa. Joku voisi sanoa, että ”Los Blancos” olisi voittanut myös ilman Hazardin panosta. Virkkunen oli alusta asti todella pettynyt nähtyihin esityksiin.

– Se, miten hän tuli ylipainoisena pelaamaan ensimmäistä kauttaan maailmanhistorian menestyneimpään seuraan. Sä tulet sinne j******** pullukkana. Minulle se oli sellainen, että ”mitä v*****, oletko sä noin ylimielinen vai miten voi tehdä noin?”

– Eivät ne s******* seitsemän Chelsea-kautta merkkaa mitään, jos tulet Realiin ensimmäistä kertaa tuolla tavalla, Virkkunen puhisi.

Hazardin kausi oli todella rikkonainen. Laitahyökkääjä pelasi vain 16 ottelussa. Yhden maalin tehneellä 29-vuotiaalla Hazardilla on kesään 2024 asti sopimus Real Madridin kanssa, mutta tulosta pitää ensi kaudella tulla aivan eri tavalla.

– Loukkaantumiset olivat toki ikäviä. Aina meni rikki, kun alkoi näyttää paremmalta. Oli siinä aineksia, mutta on ihan selvää, ettei siitä potentiaalista saatu lähellekään sitä, mitä pitäisi saada, Virkkunen totesi.