Ykkönen
VPS – SJK Akatemia
Perjantai 24.07. klo 18:30

Perjantaina Ykkösen ainoassa ottelussa kohtaavat viime kaudella Veikkausliigasta pudonnut VPS ja Kakkosesta noussut SJK Akatemia. Kummankaan alkukausi ei ole ollut mikään täysosuma ja SJK:n reservijoukkueen alkua voi hyvällä syyllä sanoa jopa katastrofaaliseksi. Siispä pisteet olisivat molemmille joukkueille tarpeen perjantaisessa Pohjanmaan derbyssä.

VPS on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena, eikä se ole sarjaan pudonneelle joukkueelle mitenkään hyvä sijoitus. Joukkue on ollut melko tehoton, eikä Christian Sundin sisään ajama pelitaktiikka ole tarttunut vielä joukkueen tajuntaan. Derbypeli onkin nyt koko porukalta näytön paikka. Vepsulla on muutamia poissaoloja ja avainpelaaja Sebastian Strandvallin pelikunnostakin on esitetty arvailuja. Steven Morrissey on pelikieltonsa kärsinyt ja joukkueen kanssa harjoitellut Ian Garrett teki siirtoikkunan auettua sopimuksen.

SJK Akatemia on kova satsaus pohjalaisseuran pelaajakehitykseen. Kauden alku on ollut kovaa oppia nuorelle joukkueelle ja neljän ottelun jälkeen kuparinen sekä pistetili ovat vielä rikkomatta. Kokoonpano joukkueella elää totutusti emojoukkueen tilanteiden mukaan, joten tämänhetkinen puolustuspään tilanne heijastunee myös Akatemiaan. Lisäksi Sami Sipola kärsii pelikieltoaan perjantaina.

Lyö vetoa ottelusta:

VPS lähtee selkeänä suosikkina otteluun ja se näkyy myös kertoimissa. Vedonlyönnin kannalta kiinnostavin homma on maalimäärä. Markkinat odottavat tästä jonkunlaista maalijuhlaa, mikä ei ole ollenkaan varmaa – joukkueet ovat neljän sarjakierroksen jälkeen tehneet yhteensä kaksi maalia. Niinpä pelivalinta on korkeintaan kaks maalia: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,27.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO