Valioliiga
West Ham – Burnley
Keskiviikko 08.07. klo 20:00

Valioliiga jatkaa vääjäämättä kohden kauden päätöstä ja keskiviikkona pelataan yhteensä neljä ottelua. Nosto otetaan West Hamin ja Burnleyn välisestä ottelusta. Lontoolaiset ovat saaneet pelätä putoamispeikkoa koko kauden ja viimeisessä kahdessa ottelussa otetut pisteet ovat varmasti tuntuneet vapauttavilta. Burnley lähestyy puolestaan hetkeä, jolloin sillä ei ole tällä kaudella enää panosta.

David Moyesin luotsaama West Ham on nostanut heinäkuun alun otteluissaan profiiliaan kunnolla ja saanut putoamisviivaan eroa neljä pistettä. Joukkue oli sekä Chelseaa että Newcastlea vastaan pisteittensä väärti ja elintärkeä Valioliigassa säilyminen näyttää nyt paljon todennäköisemmältä kuin vielä kuun vaihteessa. Kärjestä puuttuu Robert Snodgrass, eikä Sebastien Hallerin ja Felipe Andersonin pelaaminen ole varmaa. Moyesin onneksi kärkeen nostettu Michail Antonio on ollut viime peleissä erinomainen.

Burnleyn asema sarjan keskikastissa alkaa näyttää sementoidulta ja mahdollisuudet europeleihin ovat teoreettiset. Mukavasti pisteitä kerännyt Sean Dychen joukkio kärsii myös huomattavista loukkaantumisista. Ben Meen ja Jack Corkin kaudet ovat kaikella todennäköisyydellä ohi. Lisäksi kärjestä puuttuu tulivoimaa Ashley Barnesin muodossa ja Chris Wood on vasta kuntoutunut. Muutakin harmia Dychellä on loukkaantumisten vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa sekä motivaatio että kokoonpanouutiset kääntävät viisaria kotijoukkueen suuntaan. Niinpä West Ham maistuu pelimielessäkin – viime otteluissa otteet ovat olleet vähintäänkin lupaavia. Vetosuositus on West Ham voittaa ottelun kertoimella 1,95.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS