© Kuva: Getty Images

West Ham – Watford: Putoamisviivaa karkuun

Valioliiga
West Ham – Watford
Perjantai 17.07. klo 22:00

Valioliigassa on perjantaina erittäin tärkeä kamppailu Valioliigan putoamistaistelun kannalta, sillä putoamisviivan päällä killuvat West Ham ja Watford pelaavat keskinäisen ottelunsa. Molemmille pisteet olisivat kullankalliita, jottei säilymistä tarvitsisi jännittää aivan viimeiseen peliin saakka. Itse asiassa tasapeli voisi olla molemmille mieleinen tulos.

West Ham sinetöi viime ottelussa Norwichin kohtalon ja pudotti kanarialinnut sarjatasoa alemmaksi tylyllä 0-4 vierasvoitolla, jonka kapellimestarina hääri Michail Antonio neljällä maalillaan. David Moyes on saanut Hammersin peliä kasaan juuri kreivin aikaan ja Antonio paikkaa hyökkäyspään puutteita todella hyvin. Moyes lähtenee illan peliin erittäin varovaisella taktiikalla, sillä tärkeintä on välttää tappiota.

Samaa voi sanoa Watfordin managerin Nigel Pearsonin aikeista. Joukkue on voittanut viime kierroksilla juuri oikeat pelit ja lisäpistekin tekisi todella nannaa. Pearsonilla on käsissään samat poissaolot kuin viime kierroksilla, eikä kokoonpanoon ole odotettavissa suuria muutoksia. Tämä ottelu on Watfordille erityisen tärkeä, sillä joukkueen kaksi viimeistä peliä ovat Manchester Cityä ja Arsenalia vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Tiukassa ottelussa maaliodottama laskee vääjäämättä, sillä turhia riskejä ei oteta. Tasapeli voi olla tähän peliin aivan hyvä kokeilu, mutta itselleni houkuttelevin vetokohde on vähämaalisuus – eli tässä tapauksessa korkeintaan kahden maalin synty ottelussa. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,72.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.